40

Анонимен

преди 1 година

Ако лекар взима 2500 лв, то учител да взима 2000 лв, а полицая трябва да взема 1500 лв. Това трябва да бъде съотношението между заплати по професия. Така че полицаите ако искат по високи пари трябва да се молят учителите и лекарите да са още по-добре платени

39

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Абе и аз така ис мислех, докато не поадна при корпоративните извинения за хора.

38

Анонимен

преди 1 година

"Като говорим за корупция в Министерство на вътрешните работи, бих искал някой да ми посочи един сектор в живота у нас, където няма такава" - В ИТ сектора няма корупция.

37

Анонимен

преди 1 година

От двата слъчая с надрусани шофьори в които бяха замесени полицаи, полицайките видяхте ли ги, как изглеждат?!? :-) Той въпросът става излишен. хахах

36

Анонимен

преди 1 година

Не е редно полицай да взима повече от лекар или учител.

35

Митко

преди 1 година

За нищо правене,даже са им много високи.

34

разберете за винаги

преди 1 година

Промяната в БГ е Шменти Капели.

33

Гард

преди 1 година

В цял свят /САЩ, Германия, Франция.../ , полицаите не са от най-платените, спрямо другите професии. Само в БГ, даваш рушвет за да започнеш работа в държавна институция на ниска заплата в КАТ, ДАИ, Данъчното, Митницата..., познайте защо? Фондацийте са същият пример. По света хората в неправителствения секотор се занимават бзвъзмездно или минимални суми, а тука си гласуват едни заплати от по 4-5 000 лв. и само цуцат от ЕС и БГ, а работа свършена няма.

32

Анонимен

преди 1 година

Влизаше се с 3 по БЕЛ в Симеоново, та какво очаквате освен това голям брой от напусналите системата директно се включват към обратната страна.

31

бибо

преди 1 година

Какви ниски заплати бе ??????? По два пъти на година стачкуват да им вдигат заплатите. Не плашат осигуровки защото държавата им ги плаща , возят се в градския транспорт безплатно ........да изброявам ли още. И все не доволни и по цял ден мятат крачоли.... Аре стига с това!!!!!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Такъв им е подбора. Критериите не включват морал, а само сляпа вярност към прекия им ръководител. Също като при престъпниците.

29

цървул

преди 1 година

Да бе, заради ниските заплати, помислете, та това звучи също толкова нелепо като "Да вземем да вдигнем заплатите на митничарите за да не се корумпират" тъпотия!!!

28

всяка прилика...

преди 1 година

Петя Подковата криввнала от пътя и се натаковала с Вълко

27

Анонимен

преди 1 година

Още малко ще го изкарат все едно само полицаите имат ниски заплати. Главната причина е корумпираните политици, те са тези които задават тона. Полицаите като гледат какви ги вършат политиците и как крадат пари законно през поръчките повтарят същото според служебните си възможности.

26

Анонимен

преди 1 година

Защо се учудваме ?То и СЪД. СИСТЕМА Е ПОЛИТИЗИРАНА , ... та МВР !Какви са тези политически КВОТИ В СЪД. СИСТЕМА ... 4 -*** СЪДИИ от герб , 2-*** от БСП , и 1 от ДПС !Тогава , след такава конфигурация , как ДПС и БСП след като заедно правят 3 броя , ще надвият 4-мата от герб ??? Има ли дело до сега с/у някой ПРЕСТЪПНИК от герб ???

25

Анонимен

преди 1 година

аз питам каква е причината да си *** умните ше разберат за какво иде реч

24

Анонимен

преди 1 година

кОФТИ : може би 85% от служителите , и 100 % от началниците им , са корумпирани и свързани с поземните босове , както И жените-полицайки КОИТО ПЪК , са на ПОВИКВАНЕ !

23

Ддд

преди 1 година

До ОффффффффЗнаеш ли какви резултати им търсят?ГЛОБИ,ГЛОБИ,ГЛОБИ и пак ГЛОБИ.Това търсят всяка смяна началниците им.

22

Анонимен

преди 1 година

Причините са комплексни, като се почне от липсата на морал на служителите на МВР, а уж минават през психолози и тестове, та до лошо управление в системата и слаб контрол.

21

Ддд

преди 1 година

Само и единствено кривват,защото са с ниски заплати.Всичко друго е алабализми.Я му дай 3 -4 бона заплата,и да видим дали ще се корумпира,и дали ще взема пари,като знае че може да изхвръкне от службата.