13

искат ни роби

преди 1 година

В моемнта сили като Русия въртят политики да ни стресират и сплашат, за да им станем после роби по света...Сбиват малките, за да може на ни пръснат по света да им слугуваме...

12

Анонимен

преди 1 година

Лош превод- депремиращ на немски(в случая) е депресиращ на български.Дали си спомня танте Меркел колкпо години Герхард Шрьодер,нейният предшевственик канцлер,работеше за Газпром?И защо?

11

Щирлиц

преди 1 година

Нека първо да приключи Втората световна война,пък студената после.

10

ББ

преди 1 година

г-ожо,финансирахте ли преврата в Капитолия през ДБ финансирали тръмп с руски пари...?приятели и такива се носят...питам просто!!!

9

ББ

преди 1 година

създаде и фанинсира путин,г-жата,Русия не е била игнорирана или заплашени по-никакъв начин,бе приета от Света ни докато путин се държеше сравнително "нормално"...Русия не е пУтин...тя е Толстой,Чехов,Пушкин,децата на Русия бягат от кгб вампира путин...работили ли сте за щази г-жо?????истината ще излезе...ще е след много време но ще излезе!!!путин е фашист убиващ мирни жени и деца...а вие?

8

Антимеркел

преди 1 година

Самият факт,че тази вещица подкрепяше тотално тиквата е достатъчен за да я намрази българският народ. Да гори в ада за това което ни причини.

7

Black Sea

преди 1 година

Редно беше другарката от ЩАЗИ да се беше покрила от срам обаче явно е лишена от това чувство

6

До 6

преди 1 година

Объркал си статията тавариш, нямате ли някой по адекватен бригадир да ви наглежда?

5

Анонимен

преди 1 година

И трите партии изтъкнаха, че основната разделителна линия е корупционният модел на управление по времето на Борисов и твърдото им убеждение, че този модел трябва да бъде разбит, а не легитимиран.Бойко Борисов обаче упорито се прави, че не е чул това послание. Той настойчиво продължава да измества темата на разговора от въпроса за корупцията.

4

Анонимен

преди 1 година

Студената война не е приключила, лошото е че руснаците взеха да бягат с лодки към Аляска като африканците и кубинците

3

Тази е

преди 1 година

Създателката на проекта "Тиква"

2

Анонимен

преди 1 година

Заради заигравките на Меркел с Путин се стигна до войната в Украйна и днешната енергийна криза.

1

Анонимен

преди 1 година

Yankee go home!