126

Анонимен

преди 1 година

Лъжа.Като гледам колко бедни са българите .. с какви коли с евозят и как пазаруват в какви апартаменти и къщи живеят ..много са беднивсичко е манипулацияБългария и българите са богата страна и народ! Истина е.

125

Мда

преди 1 година

Да, бе! "Войната" била виновна...Що някой от тия, с войната, не вземе да обясни как при едни и същи данъци и цена на барел петрол, като миналата година, сега плащаме лев по-скъпо гориво?!Ама мрънкат квото им спускат - войната, войната...

124

Майната Ви

преди 1 година

Лъжа, долна лъжа! Нищо не лукс. Май забравихте старата българска мъдрост: и 10 лева да е бензина - пак ще караме! И 100 лева да са цигарите пак ще пушим! Напред българи! Вашето знаме е месаля!

123

do 139

преди 1 година

ти от Сибир ли пишеш? Съмнява ме леко ;), а инак кво чакаш че не заминаваш натам?

122

Валерия

преди 1 година

Инфлацията със сигурност в момента е по-висока от таэи преди световната финансова криэа 2008 г!!! А и причината эа таэи инфлация са некадърните, беэхаберни иэмамни, политици, които докопаха таэи пуста власт!!! Эа лична иэгода и да обсужват теэи които ги сложиха на власт!!! Причината са неадекватните мерки и неспособносттта да се справят с каквато и да е криэа!!!

121

До Вселена

преди 1 година

Модел на Титаник можеш ли да направиш, напр. М 1:100,а?

120

От Вселената

преди 1 година

Това по магазините не е хляб. Така че не ме интересува колко струва ПЛАСТМАСАТА подквасена с вредните бактерии - Мая, така наречения хляб по магазините. Правя си сам хляб подквасен с кисели бактерии и докторите също не ме интересуват. Киселото мляко и сиренето си го правя сам от овче мляко и не ме интерсуват Пластмасовите Сиренета по магазините.

119

Анонимен

преди 1 година

Хлябът и млякото са лукс - евроатлантически ценности. В Сибир живеят по-добре!

118

полковник Колев

преди 1 година

Заради войната инфлацията може да надхвърли 20% !!!??? Абе ние във война ли сме,и къде е Добруджа и плодородното Пазарджишко поле??? Нито външна политика,нито вътрешна,нито социална....на това отгоре ни ограбват в момента и златото и всичко каквото могат!!!

117

Анонимен

преди 1 година

ПРИЕМАМЕ ЧЕ ПЕНСИЯТА СЛЕД УВЕЛИЧЕНИЯТА Е СТАНАЛА 1000ЛВ- ОТ ТЯХ ОТДЕЛЯМЕ 600ЛВ ЗА ХРАНА СЛЕД КАСАТА НА МАГАЗИНА РАЗБИРАМЕ ЧЕ ЧОРАПНИКА МИРИЗЛИВ НИ Е ОБРАЛ С 300ЛВ ПРИ 50% ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ, А АКО ИМА ОЩЕ ЕДНО СЛУЖЕБНО ТОГАВА С КОЛКО ЩЕ НИ ОБЕРАТ- ЗНАЧИ НА 1000ЛВ- 500ЛВ МЯТАШ ПРЕЗ ТЕРАСАТА.

116

икономист

преди 1 година

важното е да ди си играем на партийки и да ги субсидират индианците -в парламента си изисляват зпалатите не на 6 минимални а на 6 средни за страната -така всяка индексация им качва около 1 минимална заплата -в такава *** синдикатите са се покрили и само статистират инфлацията

115

Асенка Василева

преди 1 година

Ако нямате хляб - яжте вурста на шефа на НАП, както правя аз!

114

Асенка Василева

преди 1 година

Продължаваме Поскъпването!

113

АНОНИМНАТА

преди 1 година

МОЯТА ПЕНСИЯ И НА МОИ ПОЗНАТИ ПОНЕ 50 ЧОВЕКА УВЕЛИЧЕНИЕ НАД 150 ЛЕВА. КАКВО ПОВЕЧЕ?!???. ЗА 11 МЕСЕЦА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ СТАНА. ДЕКЕМВРИ 60 ЛЕВА В ПЕНСИЯТА ЗА ВИНАГИ И ОЩЕ 10% ОТ ГОРЕ. ЮЛИ МЕСЕЦ 10% НАГОРЕНА КОКОИ И ПОВЕЧЕ. СЕГА СРЕДБО ЗА СТАРИТЕ ПЕНСИИ С 15 ДО ЗО%НАГОРЕ. ПРИМЕР. МОЙ ПОЗНАТ ВЗЕ 288 ЛЕВА ПОВИШЕНИЕ.

112

Явор

преди 1 година

От утре, който в БГ изяде две кисели млека, за един ден, го погват данъчните!

111

Щерю

преди 1 година

А кривият макарон се вижда все още, че е на нормални цени...

110

Анонимен

преди 1 година

О,ЛУКС НАШ НАСУЩНИЙ - ЗНАЧИ ЩЕ ГО ДАВАМЕ БАРОВЦИ!!!

109

Вьзмутен

преди 1 година

Щом дай бг имат мерак за украйна да отидат доброволци на фронта заедно с баце вместо да ни надуват главите по цял ден , тях не ги интерсуват бьлгарите които доведоха до просия а само украйна

108

Анонимен

преди 1 година

На никой не му пука за народа. Нали виждате, правителството още не се е формирало, но първото нещо е оръжието за Украйна. Нищо, че вече цяла година не можем да получим пари по плана за възстановяване и губим милярди готова пара всеки месец. Но това не е приоритет, приоритет е Украйна, даже се чудя защото нашите политици не вземат да станат официално украинци. Жалко сме, но всичко е на гърба на обикновения човек.

107

Видими резултати

преди 1 година

При баце бяхме най бедни в цяла европа , при киретата вече сме и след доста африкански страни