28

Вьзмутен

преди 1 година

Тази бутна македония в - ес , без изпьлнени критерии най добре да мьлчи - сега ни наричат *** , татари

27

Анонимен

преди 1 година

Колко й е акъла, че си призна милата за тия ценности, каква мъгла са и манипулация. Като трябва да омачкат някой- ценностите та ценностите, а като някой друг говори за тях- мъгла били... Абе тази шизофрения не може ли да спре малко.

26

Анонимен

преди 1 година

Дори и с ДПС и Янев, ГЕРБ пак не могат да съберат 121 гласа. Трябват им депутатите на Копейкин, за да могат да управляват. А дали избирателите на Възраждане ще одобрят една такава безпринципна коалиция?

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10 Смешно е колко сте си повярвали. Хеле на копейкините лозунги. И той не си вярва, за него по-важно е да му вярвате вие. Никога не съм чувал повече празни, но "красиви" приказки от лидер. Обещава на електората си неща, които няма как да станат - нито исторически, нито геополитически, нито морално, нито никак. Важното му е да папа субсидии от гласовете на глупците.

24

НПН

преди 1 година

Скоро ще властва нашата партия НПН - Не Подкрепям Никого. Вече имаме 3.4 %. Ако продължават партиите да се чегъртат едни други, ще станем мнозинство.)))))) Моля се само някой *** да не се опита да ни яхне.

23

Защо

преди 1 година

Защо една " миролюбива" военна организация в последните 30 години увеличи двойно източния си фронт? Защо искаше да приеме в себе си все държави близки или граничещи с Русия. Защо не набира членове от Азия, Южна Америка, Африка? Врагът и Варшавския договор от 33 години е мъртъв а тя продължава да се разширява. Не е ли нейната цел природните ресурси на една голяма държава а ?

22

Анонимен

преди 1 година

До Гошо .... неъмното. Хубав ник си си избрал. Не го сменяй. Така идеално пасва на всичките ти коментари.

21

Имат Цел, не цели

преди 1 година

Как да нямат цели. Имат и още как. Това са парите от плана за възстановяване. А за другото което говорят се видя, че се информират от гугъл.

20

1984

преди 1 година

До Архангел Уриел А, за крадците и убийците от БКП-ДС не искаш ли възмездие? Или, те са правилните убийци и крадци, а????

19

Анонимен

преди 1 година

Ама как да имат ясни цели, като си нямат и на идея, защо са в политиката. Просто идват едни хора с пари и им казват от утре си в политиката и те казват добре при вида на пачките и обещания за още повече като влязат във властта. В България не се става политика , а се назначава политик. Каквото кажат от Козяк , това е. При НАс дори да се намери "българският Орбан" те ще го убият. Никой от големите братя /САЩ, ЕС, Русия, Турция.../, няма интерес да сме силна и правова държава .

18

До 13

преди 1 година

Елена Гунчева:"Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая"ГЕРБ да се коалират с ДОС и Възраждане.Умат мнозинство.Щом заедно свалиха редовното правителство,сега заедно да управляват.Всичко други е бягане от отговорност.

17

Chemtrails

преди 1 година

След като вчера пръскаха цял ден самолетите, днес О ЧУДО, нито една следа! Айде бе НАТОВ-ци какво става? Да не сте свършили химията? Що спряхте пръскането? Гледам на радар трафика е голям и днес. Даже повече от вчера. Обаче няма пръскане. Чакам обяснение!

16

Архангел Уриел

преди 1 година

Всички тн"политици " участвали в ограбването на България и българския народ след 1989 и техните съучастници от доказано престъпни министерства и ведомства на остров Белене да развъждат риба.. В Дунава няма риба и раци.. МИролюбиво предлага АРХАНГЕЛ УРИЕЛ след тревога за ликвидацията на БЪлгарите в България вкл тежки нелечими увреждания нанасяни ежеминутно срещу децата на БЪлгария чрез терористични камери и екрани в ясли,градини,и училища.. До 100 000 години затвор след смърта за виновните..

15

"Евроатлантикът

преди 1 година

Борисов даде три милиарда за тръбата на Путин от българските данъкоплатци,после за да се подмаже на САЩ и на тях им даде три милиарда.Пак пари на българския данъкоплатец.Така се беше разчекнал между Русия и САЩ,че от два стола падна на земята.

14

Анонимен

преди 1 година

Когато политиците нямали ясни цели... Как да нямат? Имат!!! Краааадиниееее

13

Анонимен

преди 1 година

Остави тва ами гладния редактор на днес бг - Сашуу го давали по мутренската телевизия . И кат вика - ,, Идва тежка зима и е важно да имаме работещ парламент, подчерта Александър Попов ,, И като как го е подчертал като го е казал а не го е написал ??? Ехх Саше Саше :))) Май и по гладен ши станеш щото идват много фалити .

12

Ина

преди 1 година

Не знам колко разбира въпросната госпожа от политика, но не владее елементарна аритметика. Герб + ДПС нямат нужния брой депетати за кабинет. Мадуро се е погрижил, дори с Янев общо имат 115 депутати. Ако не се състави кабинет с първия мандат, ПП+БСП+ДБ също нямат нужния брой депутати. Затова Борисов предлага широка коалиция. Ама, за тази госпожа, Киро, Кокоро, Корнела, Бойкикев, Радев и т.н. възстановяването на България и излизането от кризата, в която тяхната коалиция ни набута, е без значение.

11

Анонимен

преди 1 година

ПП, *** и ГЕРБ ще се коалират, за да има евроатлантическо правителство и да се прокарват американските политики срещу Русия. Ще бъдем ползвани, като пушечно месо във войната, благодарени на прекрасните и невинни американски щати. Честито!

10

Анонимен

преди 1 година

Възраждане като спечели ще ги управи тия евроатлантици.

9

Относно заглавието

преди 1 година

на статията. Политиците винаги имат съвсем ясни цели, но избирателната активност ще спадне с още 35,3% ако ги изкажат на глас! ;D