9

Анонимен

преди 1 година

До ПравописВ статията пише ефекта, не ефектът русофилче :))) Нали знаеш, че си има изрази във всяка област на БГ, не търси под вола теле :)))

8

Българин

преди 1 година

*** от глад и студ, че да им е гадно един ден в Русия. Която всъщност защитава области с руско население. А какво правеха САЩ когато съсипаха държави без нито един американец?

7

Правопис

преди 1 година

Не е ли "да се види ефектът"?

6

Анонимен

преди 1 година

То и сега се вижда ефекта, опашки пред границите на други държави :))) Ако бех на мястото на Грузия, щях да затворя границите, но те не са в НАТО и се страхуват :)))

5

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТЕЗИ ПРАВЯТ ИНТЕРВЮТА САМО С МОЗЪЧНИ ИНВАЛИДИ - И КОЛКОТО ПО ГОЛЯМА ТИ Е СТЕПЕНТА НА ИНВАЛИДНОСТ И СИ ПО-КАФЯВ, ЗАЩОТО АНГЛОСАКСИТЕ СА ТЕ НАКАКАЛИ ТОЛКОВА СИ ПО-ДОБЪР ЗА ДАВАНЕ НА ИНТЕРВЮ ПРЕД БЪЛГАРИЯ ON AIR.

4

Анонимен

преди 1 година

Зависимостта от газ е временна. ТЕЦ София и другите тецове и заводи трябва да изградят алтернативни източници на енергия. Геотермална енергия например. Само че с това управление България ще продължи да бъде зависима от другите.

3

Българина

преди 1 година

мен повече ме интересува на къде върви нашата и от кой тип е, защото тя е функция на хората А хората намаляха за 33 г с 3 млн. по точно с 250 на ден.... ние произвеждаме ли 250 души на ден? май само толкова мигранти влизат, даже повече..

2

Анонимен

преди 1 година

Заменяме един диктатор с друг, това е истината! Нима азерската армия не води война и военни престъпления. Преди няколко дни пуснаха клип как разстрелват арменски невъоръжени военопленници като животни. Но няма отразяване от нашите медии, няма простести и санкции срещу Алиев...

1

Христо Христов

преди 1 година

А ефектът в ЕС не се само видим, а и унищожителен. Ама де 80те % европеидни де'6или на Иво Христов да го вденат.