7

баба мара

преди 1 година

няма да има правителство всички са се вторачили в траншовете от ес ама самного на клона и няма да има за всички ще се изпокарат и всичко ще приключизатова да отиваме на избори 2023 г и да си спестим вредите които сами синанасяме с нашето мислене и поведение

6

Анонимен

преди 1 година

Е сега да чакаме президентски преврат ли от генералите Радев и Янев? Вече 13 години ни управляват генерали, а България си стои на опашката на ЕС а във външнополитически план си останахме същия руски васал какъвто сме от 78 години.

5

Анонимен

преди 1 година

Преди месец нямаше проблеми да съборим редовно правителство и да предизвика предсрочни избори, нямаше кризи, нямаше война?! Сега голям проблем да има избори! Що така бе Лойко, прозрачен си! А за хората от ТВОЯТА партия няма нужда да говорим,хора без мнение и достойнство, доказано във времето *** галиш ги по главите като немски овчарки. Никога повече герб и бб +дпс

4

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ+ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ имат достатъчно депутати да съставят кабинет. Така както се обединиха и бутнаха Редовни избраното Правителство на България, нека сега да поемат отговорност и да управляват заедно.

3

Анонимен

преди 1 година

То обединение имаше но ГЕРБ активираха подпартията си ИТН и го разтуриха. Сега да се оправят що ревът

2

Анонимен

преди 1 година

Всъщност политическата криза у нас се нарича Бойко Борисов, колкото и големите медии и анализатори да се правят, че не го забелязват. Той трябва да е на подсъдимата скамейка, както се случва с министри, премиери и президенти в други европейски страни. Има за какво.

1

Стефка Янева

преди 1 година

Аз съм стара служителка от бардака на Рундьо! Давам всичко на всеки, според тарифния план!