69

Jas

преди 1 година

Най-вероятно ще падне "случайно" от прозореца от висок етаж. В последно време в Русия неудобните и много богатите почнаха да ги дефенестрират като на конвейр. Но...заслужил си е човекът дълбок полет.

68

Бео Бахтер

преди 1 година

след като неуспяха да го "уволнят", сега почнаха да го самоубиват, ... а рожденника уж беше много болен, докара 70

67

Писател

преди 1 година

От приказките за деца и от научната фантастика научаваме, че джуджетата са умни и съобразителни. Цар Петър Великий е имал джудже, което е било 'дясната му ръка'. Явно трябва да се напишат нови книги и сценарии с нов тематичен заряд, оборващи статуквото на джуджаците.

66

Билбинг

преди 1 година

Айдееее... Още джуджета ще скачат от горните етажи без парашут.

65

Вони на Ройтерс

преди 1 година

Заобикаляйте внимателно - цапа!

64

най-доброто решение

преди 1 година

всички, които подкрепят Путл3р - на фронта! Няма нужда от толкова много иди0ти на планетата

63

Анонимен

преди 1 година

Истинските позорни поражения на Русия предстоят близките месеци. Путин е отхвърлил идеята за употреба на ядрено оръжие като пагубна за Русия.

62

Анонимен

преди 1 година

Путин е на етап търсене на човека който му се и3сра в гaщите.

61

Анонимен

преди 1 година

Руснака вместо да си признае че е слаб и да си обере башибозука от Украйна, търси виновен за поражението. Всички са виновни, но най-виновен е Путин който живееше с илюзията че Русия е непобедима сила. Със същата илюзия живеят и русофилите. Времето за изтрезняване настъпи.

60

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, пишете че и тоя е предател.

59

Анонимен

преди 1 година

По-добре да не се самоубива. Това е лесния изход. Добре е заедно с Путин да гледат от първия ред как "великата" руска армия ще бъде смазана в Украйна.

58

Анонимен

преди 1 година

Опааа, трябва да го направят на лотария: познайте как ще си замине Шойгу? Чайче, пожар от цигара, хлъзгане по стълбите, самопрострелване с 2 куршума?

57

Да допълня...

преди 1 година

До Нещо голямо 54 Хитлер е има чест и достойнство. Губи войната и се самоубива. Садам Хюсеин се крие в землянка. Да видим как ще постъпи Путин.

56

Бай Дрън

преди 1 година

Ние работим безплатно за Русия и никакви инвестиции не ни интересуват . Мислете му вие, когато републиканците ви спрат парите и пренасочат към други. Молете се Тръмп да влезе в затвора. Не знам защо Запада все си мисли, че някой трябва да налее много пари, за да убеди друг в тезите си. Те не разбират, че когато защитаваш тезата си без пари, тогава защитата е най-добра.

55

Анонимен

преди 1 година

Критиките дават резултат и скоро ще почнете да го разаснявате

54

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Даже и "смеха" ти е копи пейст.

53

Кори

преди 1 година

До Анонимен 62, тьотките от колхози и совхози да плетат чорапи и перчатки за непобедимите советски солдати. Стига да имат от какво и да умеят. Щото държавата Россия с дреболии не се занимава, тя гради космически-галактически, невиждани и безаналогови чудесии.

52

Анонимен

преди 1 година

Вече има доста видеа с руски екипажи предаващи се на украинците барабар с танковете. Както е тръгнало, никаква мобилизация няма да помогне на Джуджа. Тия оставят в ръцете на украинците безценно въоръжение и то не защото е тоолкова добро, ами защото украинците знаят как да го използват, и това е МАСОВО. Същевременно "новите" резервисти, нямат и елементарно въоръжение за тях си. А идва и зима :))))

51

Кори

преди 1 година

Да пазят Шойгу. Съвсем скоро великата ще мине на животинска тяга. Тоя нали от олени разбирал.

50

мдаа

преди 1 година

Искате хибридия... ами ето ви нагледна хибридия и то в изобилие... тече по медии, сайтове, тече и от хладилници, фризери и и от тоалетната изкача даже!!!