113

Amigo

преди 1 година

То от нас освен на Боримечката черешовото топче да изпратим,за друго се не сетям.

112

Анонимен

преди 1 година

Зе-клоунът призова отан да нанесе ядрен удар по Русия. Видимо положението на бендеро-нацистите на фронта през последните дни е плачевно.

111

Сълза и смях

преди 1 година

Киев не можа да достигне,как до Варшава и Прага!?

110

Сълза и смях

преди 1 година

Последните проруски коментари под моя са на руски аналллизатори...като се напънете да се смеете и дали става берята?

109

Анонимен

преди 1 година

Дано Путин стигне до Варшава и Прага. Даже и да ги подмине. Камък върху камък да не остави от ск.ап.ана.та Европа. И в България да влязат руснаците. Щом скочихме срещу братка Русия ,ще заслужим всичко ,което ще ни сторят.

108

пуйката

преди 1 година

И не ми е ясно какъв бе смисълът с указ да забранява сам на себе си воденето на преговори за мир с Путин,освен че не иска мир в момента и си вярва в победата си.Ако сменят по някакво чудо Путин поради хода на войната какъв си мисли,че ще дойде на негово място?А и да не го сменят населението там скоро пак ще му се оплаче от несигурната им защита.Веднъж сменен генерал,втори път,на третия или след поредния провал ще пратят повече войски с които армията на този няма да може да се справи.

107

пуйката

преди 1 година

Иронията е,че сменят ли Путин и това може да стане,но няма как да го сменят. Направиха за смях руската армия.Причината е ясна,но нелечима и всеки цъка с език кво стаа.По една време се сетиха,че няма как да удържат 2500 км фронт със сто хиляди души,т.е с 40 на км,което ги прави уязвими за всякакви пробиви и кво - мобилизация, когато имаш готови войски и само приказки за населението,че фронтът щял да се стабилизира и щели да градят наново.Уважавал украинците,няма лошо,за руснаците там също слова.

106

сергееФф напомни ни

преди 1 година

"Когато Русия е била като запада....." кагда това е било?

105

Анонимен

преди 1 година

Тоя наркоман пак е опънал четири линии на гладно. Не разбирам защо го оставят да бълнува пред медиите, като го виждат колко е неадекватен.

104

Анонимен

преди 1 година

Тая гад фашистка отново е прекалил с хапчетата

103

(-_-)

преди 1 година

Абе човека им каза - стига се разширявахте това нато, не ви щем 47те пола и прочие, така няма да се разберем.. Ония хванаха баламурите хохли и му кацнаха на оградата с идеята да разкарат черноморския флот.. Даа, добре! И сега лае някакъв комедиант ден и нощ. Ми няма да стане и точка.

102

Глух Пор

преди 1 година

Това дребно зелено човече, докато не спретне световна война, няма да го оставят да миряса. До скоро само се смях на медийните му скечове с дрезгав глас и артистично страховит поглед, нахлузен с военни доспехи и дори с каска понякога. Само който няма чуство за хумор, няма да оцени таланта му на комик. Но вече почна да не е хич смешно. Щото е ясно че сценаристите му не пишат комедия, а ужасна световна трагедия. И резултатите по света се виждат.

101

Глух Пор

преди 1 година

До от ЮАР- Да ама самия Елон Мъск даде добър съвет на Зеленски. Нищо че САЩ стоят зад Зеленски. Тъй, че мисли с главата си. САЩ не могат да победят Северна Корея, ти мечтаеш да победяли Русия. Събудете се от медийните хипнози.

100

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен 113 Има достатъчно данни в Нет-а. Сравни тонажа на Американски авионосец с Китайските (за Кузя въобще не говорим). Сравни скоростите, защитата, броя и видовете самолети, логистиката и пр. Освен това, сателитите, с които Америка разполага за военни цели са такива, с каквито нито една друга, дори Западна държава НЕ РАЗПОЛАГА. Да не говорим за АУАКС и командни центрове на криле. Технологичното превъзходство на Щатите е огромно и непреодолимо. Имат най-добрите университети за това!

99

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен 113 ---Ако Русия или Китай можеха да потопят флота на САЩ, отдавна да са го направили. Истината е друга, още през Март обяснявах, че Украина трябва да намери начин да потопи крайцера Москва, но смятах това за невъзможно, понеже подобни кораби имат четири нива на защита и също пазят голяма част от останалия флот и акватория. Но те успяха. ЧФ е закотвен в Новороссийск. Русийката винаги е имала мизерен флот и също мизерна авиация, абсолютно несравними с Американските.

98

от ЮАР

преди 1 година

Изобщо, да се сънува, че Русия, даже плюс Китай могат да стъпят на малкия пръст на Америка във военно или технологично отношение е просто елементарно невежество. Не са сравними въобще, особено във флот (Американският флот е именно ГАРАНТЪТ, единственият гарант на свободното корабоплаване в Световния Океан). За авиацията да не говорим - там, не само Русия, но целият останал свят е едно 40 години назад. Един Елон Маск навря не само Роскосмос и Рогозин в куучи гъзз, но и целия останал свят!

97

от ЮАР

преди 1 година

През 1944, 50% от мощта на Америка е качена на криле. През 2000-та година - 80%. Официалната доктрина на Британия от Елизабет 1-ва насам (16-ти век!) е задададена от нея самата и гласи, че Британският флот трябва да е по-голям от сумата на флотите на следващите две страни. С това, Британия е единствена суперсила чак до 20-ти век. Доктрината на Америка е че, въоръжените им сили трябва да са по-големи от сумата на следващите ДЕСЕТ страни, а реално са по-големи от сумата на следващите 50 страни!

96

от ЮАР

преди 1 година

До (-_-) 106. Преди да пишеш, виж ФАКТИТЕ. През 1939 Америка е на 16-то място в света по военна мощ. 1941 Америка има три авионосеца. През 1945, Америка има 90 авионосеца и е на първо място по военна мощ, плюс атомно оръжие. Ленд-лийз дава на СССР 450 000 камиона, 10 хил. танка, 13 хиляди самолета, милиони тонове боеприпаси, алуминиев лист авиационен и всичко, за което се сетиш, плюс ЦЯЛАТА храна за армията на СССР (тушонката са Американски консерви говеждо месо). Продължението следва...

95

от ЮАР

преди 1 година

До (-_-) 95. Там е работата, че това, което пиша не е плоска пропаганда, нито пропаганда въобще. Това са факти плюс логика и анализ. Знаете, че се плаща добре за такава работа и тя е много сериозна и отговорна. В случая, използвам почти изцяло факти, които всеки може да провери и са достъпни в публичното пространство. Плюс логика и екстраполация от не много сложен вид. Е, нещо такова плюс и малко скрита информация, не публична. Това, че не съвпада с Руските опорки е без значение за ИСТИНАТА.

94

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен Да бе, да, големите бунтове съсипаха два-три мола в Натал и разни магазини и складове. Всичко беше не само оправено, но тотално реновирано и работи без проблеми. Не само в ЮАР, но и в Щатите и Европа, протестите на чернокожите са разграбвания на магазини. Нищо ново. Има си застрахователни компании, на тях това им е работата, да оценяват и възстановяват щети. А самите протести бяха подстрекавани от привърженици на Зума, но номерът не мина. Има кой да се грижи за това.