123

Анонимен

преди 1 година

Икономиката и селското стопанство!, държавни предприятия за директни приходи в бюджета почти няма, е какво се очаква!

122

Дес

преди 1 година

Ама то няма партийни противоречия по отношение на демографската криза. Точно обратното - в продължение на 30 години на всички партии дружно не им пука.

121

До Пустиняк

преди 1 година

Не е вярно, забравил си. Даваха до 3 000 лв младоженски заем и опрощаваха само част от него при определени условия. Това беше вече незначителна сума по онова време и само индийците се полакомяваха за такава аванта. Това важеше и за детските надбавки, не надбавка, а подигравка. Квартирният проблем беше много тежък в големите градове, където повечето млади хора намираха начин да отидат въпреки жителството. Прибави и жалките заплати и ето ти отговор защо прирастът стана отрицателен.

120

До Анонимен 117

преди 1 година

По-страшно е било. Ти казваш, че почти всяка жена "е имала починало бебе" Според запазените църковни и общински архиви, детската смъртност е била около 50%. Средната продължителност на живота - 32 г. При това положение става ясно защо момичетата са били омъжвани на 16 г., а неженен момък на 20 г. е бил считан за стар ерген. До 32 г., като народят десетина деца и половината от тях останат живи, поне едно ще е на около 14-16 г. и ще се грижи за останалите. Но женомразецът не знае много неща.

119

Анонимен

преди 1 година

Като няма справедливост (правораздаване), образование и здравеопазване, така става.

118

Анонимен

преди 1 година

До Два - Сам ли си говориш, бе?

117

П.К.

преди 1 година

Имало ли е турско робство? Преди нахлуването и злодейските изстъпления на турските пълчища, населението на България е било Един милион и двеста хиляди души. Само след няколко десетки години на зверски убийства, гонения и мъчения от поробителите -през 15 -ти век, населението на България се стопява до 860 хиляди души. Дали тази демогравска криза може да се приписва на "съжителството", или на"владичеството"???... Моля, вие сами преценете и си отговорете.

116

Два

преди 1 година

До един, Знам, че те боли, и нямаш за какво да се хванеш и в прекия и в преносния смисъл :D освен за буквичките. Нека това ти е утехата, която да те топли в дългите самотни застаряващи нощи, дори няма нужда да ти пиша, суровата реалност сама смелва деградиралите индивиди. Фемениския пapцал, не е жена макар упорито да се опитваш да направиш тъждество м/у двете, а дегенеpaт. Затова природата се грижи за него след няколко поколения да изчезне.

115

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Тъкмо беше запознала промяна и бутнаха правителството на Петков, но сега ще бутнат и тиквената партия от 17 18 години управляват София и територията 13, и това доведе до геноцид, ако отново върнат геноцида това ще е края, всеки който може емигрира

114

Глупости

преди 1 година

....И КАКВО ОТ ТОВА -----на кого му пука изобщо....ха,ха,хааа....ЛИЧНО АЗ СЪМ СЕ ЗАКЛЕЛ ДА НЕ РАБОТЯ ЗА ТАЗИ ШАЙКА ОТ ДОЛНИ НЕГОДНИЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИ!

113

един

преди 1 година

"Рицър" - не вярвам на очите си що за *** си, а тръгнал да пищи срещу жените. Да се чудиш да плачеш или да се смееш. Но поне няма да се чудим защо е затлачена държавата ни, цяло чудо, че още сме тук с подобна ......

112

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Ако "ГЕРБ" отново се добере до властта,тая зима ще намалеем още с милиони, така,че да се преминава към следващите избори и Петков да поема властта, докато не направим партията на безпартийните, иначе след година ще сме милиони по-малко.Скоро ще има безусловен базов доход, швейцарска мрз, швейцарска пенсия,шкаф, тридневна или четиридневна работна седмица и тнт.Дойде ли "ГЕРБ" нищо от това няма да го има, само намалени заплати, пенсии, емиграция,два милиона трайно безработни и тнт

111

Joan

преди 1 година

Ковид съкрати значително продължителността на човешкия живот. Няма смисъл от задължително пенсионно осигуряване. Пенсионната система, каквато е в момента, трябва да бъде преразгледана. Няма смисъл работещите да осигуряват цялото население и накрая да умират ненавършили пенсионна възраст.

110

густо

преди 1 година

да я закриват тая *** държава

109

Анонимен

преди 1 година

На феминисткия паpцaл истината му дойде в повече :D и започна да трие, ама и да трие и да не трие , чезне и ще го сменят недеградиращи хора

108

SS

преди 1 година

ИЗГОНЕТЕ ВСИЧКИ НПО-та , ПРЕМАХНЕТЕ ЛГБТ ПРОПАГАНДАТА , И ДАВАЙТЕ БЕЗВЪЗМЕЗНО ПАРИ ЗА ВСЯКО РОДЕНО ДЕТЕ С РОДИТЕЛИ КОИТО ИМАТ МИНИМУМ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ! И ЩЕ СЕ ПОВИШИ РАЖДАЕМОСТТА!

107

Анонимен

преди 1 година

Живееики в най-бедната държава в ЕС не виждам как ще стане това.Народа затова бяга навън за да живее по достойно,по спокойно,с по големи доходи.Един ром хамалин в Германия взима повече отколкото един началник в магазин ЛИДЛ.Същия началник дали взима толкова в същия магазин в Германия?Ами не естествено.

106

Анонимен

преди 1 година

До един, Ей го, типичен бял рицър ***, не се сдържа :D

105

анонимен

преди 1 година

Тебе не те ли е родила жена, бе патологичен женомразецо? Явно жена не си виждал през крив макарон, няма и да видиш! Феминистки парцали, а, то бива озлобеност е про.стотия, но пък толкова.....

104

до 119

преди 1 година

Тях не ги притеснява изчезването, а кой ще работи и кой ще плаща пенсии.И от кой ще крадат политиците? Защото накрая ще остане една шайка накрала се, ама няма да има кой да работи и да им слугува- даже скъпите коли на които се возят ги правят обикновени хора по заводите.И скъпите им жилища ги строят обикновени хора строители.Накрая ще са заринати с пари ама няма на кой да плащат.Така че нека изчезва тоя народ и без друго сме най-зле във всичко и едвам кретаме!