285

Кори

преди 1 година

До 123, точно от авиацията на Украйна очаквам да дойде големият удар. Досега, на практика ВВС на Украйна не са участвали в мащабни операции. Очаквам точно такава мащабна операция. Иначе защо ще си пазят авиацията, ако не готвят нещо голямо. Още много сълзи ще лее Москва.

284

123

преди 1 година

До Анонимен298. Руската армия пак се е изхвърлила. Украйна никога преди войната не е имала 3 000 танка. Сега украинците може да имат 3 000 танка след огромните дарения които им направи руската армия. То това става заразно вече да се преувеличават в пъти загубите на Украйна. Руското МО (Министерство на оправданията) презвема едно и също село по 5-6 пъти, от 30 системи HIMARS те вече унищожиха 90. Три пъти казваха, че са унищожили ВВС на Украйна до 0 па те си летят.

283

Анонимен

преди 1 година

Досега с лошата организация руснаците са унищожили 3000 танка на украинските демокради и владеят 120 000 квадратни километра без Крим... Какво ли ще стане, ако организацията стане добра. Ако се разчита Украйна да спечели войната това не е реално. Реалния разчет е очевиден Украйна да бъде пожертвана за да загуби войната, като допринесе за най-много щети на руската армия. И Зеленски изпълнява тая чужда цел безропотно.

282

Анонимен

преди 1 година

*** още! ОКР!

281

джо

преди 1 година

Kори, не пиши и ти небивалици, ние не ядем доматите с колците.... Тука имаше вчера една статия колко влака с танкове и искандери придвижват руснаците, на тях това им трябва, тоалетните чинии са за укрите и тяхните шефове щото до няколко седмици ще напълнят гащите..

280

Кори

преди 1 година

До Анонимен 293, руснаците една тоалетна чиния не могат да доставят от Украйна до РФ, ама щели от РФ атомни бомби да доставят в Украйна.

279

джо

преди 1 година

Драскачите пак пишат дълги и протяжни статии пълни с вопли, коя армия са разбили украинците???? Къде е тяхната, дето ако не са чуждите доставки ще останат само с калашници..Пишат големи суперлативи,какво са превзели а не дават какви са загубите...КОЛОСАЛНИ още два месеца на такива победи и Украйна ще остане без армия.

278

Анонимен

преди 1 година

Интересно какво би се случило ако наистина ползва ядрено оръжие. За да има ефект, то трябва да се ползва срещу украинската армия. А тази армия в момента е върху новопридобитите "руски" територии. На печелвишите - честито. Тоест след 8 години гражданска война и опити за отцепване от Украйна, една година реална война с Украйна и уж успешно присъединяване към Русия, какво ще получат живеещите там? Мир и благоденствие? Нееее - атомни бомби, които ще направят земята неизползваема.

277

Честно ли !?

преди 1 година

Че той човека си взе най богатите 15%от Украйна заедно с един аец . Има за съюзници Китай ,Иран Индия и Бразилия но според инфантилните журналисти бил в ъгъла . Ето затова ви наричат мисири !

276

баце

преди 1 година

Аман от едностранна и изопачена информация. Укрите най-после влязоха в открита битка с рашките и резултата съвсем не е катастрофалин или плачевен за рашките. На англосакските инструктори не им дреме , че хвърлят ужясно много войници и техника в една точка за да постигнат минимален напредък в тази точка с цената на ужасно много загинали укри. За това пишете, а не за размислите и стратегиите на някакъв болен краварски мозък дето го играе стратег.

275

Анонимен

преди 1 година

До 293 ***: Оо да щом казваш значи е вярно.

274

Путлер

преди 1 година

От малък е живял като плъх в ъгъл , от него лъв няма да стане!

273

Мужик

преди 1 година

Рамазан Кадиров, новия руски президент! Честито на русофилите!

272

Анонимен

преди 1 година

Глупости...

271

Чудно

преди 1 година

Да не се превърне в 100 годишна война.

270

Анонимен

преди 1 година

Путин вкара Украйна в НАТО, Русия в блато!

269

Кори

преди 1 година

До Стоян, трябва винаги да правиш реалната преценка. Отнася се за всичко, но на война неправилнта преценка струва кръв. Себенадценяването е по-опасно и от себеподценяването. Ако се надцениш те бият два пъти - веднъж от невярната самооценка и втори път, сриваш увереността на своите. Руснаците ако ги слушаш винаги са най. Ама при войните най-много жертви дават те. И продължават да не го разбират!

268

Кори

преди 1 година

До Глух Пор, за какви закони говорите? Вие наистина не знаете какво говорите. Те няхлуха в чужда държава от три места .... "Закони"?!

267

Анонимен

преди 1 година

До Глух Пор "Руската армия не е воювала още в Украйна." Даже и ти не си вярваш :))))

266

Анонимен

преди 1 година

До ПОЛКОВНИК Затова ли руснаците оставят военна техника за десетки милиони, защото това е част от плана? Да не би плана да е да въоръжат украинците? :))))