13

До алооо

преди 1 година

Качи се ти на линейката тогава

12

Никой

преди 1 година

На ВСИЧКИ местопроишествия има полиция, пожарна и спешна помощ. Полиция и пожарна - първа категория, Спешна помощ - трета? ? !Коментатор, бъркаш спешна помощ с болничната.

11

Thanks

преди 1 година

Служителите на тел.112 са първа категория. Работещите в спешна помощ получават купони за храна на стойност 20 ЛЕВА месец! НЯМА ГРЕШКА 20 ЛЕВА за цял месец! За нощен труд 5 лева за дежурство!

10

Анонимен

преди 1 година

Служителите на 112 са към МВР.Те коя категория са?Ако някой знае да напише.Няма да се учудя ако са първа.

9

до 9

преди 1 година

През 1943 година цар Борис получава инфаркт.Два дни и него го лекуват за жлъчка. На 3 ден бил посетен от професор Киркович.Той се е усъмнил,че може би царят има инфаркт.След което повикали австрийски лекар който имал електрокардиограф.И така на 3 ден разбрали,че царят е с инфаркт.

8

лекар

преди 1 година

Преди няколко години по БТВ гледах предаване по повод инцидент с кола на НСО.Тогава генералът шеф на НСО каза,че всеки ден в София пътуват между 13 и 19 линейки и над 100 коли на НСО. Жителите на София би трябвало да протестират,че са малко екипите ,а не да се карат с тях.Размислете се и кое се финансира и кое не.Генералът не каза да имат недостиг на кадри.

7

Анонимен

преди 1 година

Предлагам по същото време контрапротест срещу бялата мафия, лъжите и, ограбването на българите, експериментите с ковидваксините със живи хора! Някой трябва да ги постави на мястото им!

6

Ямболски цървул

преди 1 година

В Ямбол приеха майка ми по спешност.Вкараха я в ендокринология и я лекуваха 5 дни за жлъчка.Оказа се инфаркт.12 дни с инфаркт.В момента е в кардиологията и миокарда и е заминал.В спешното НЕ са и правили кардиограма!

5

сори

преди 1 година

ама това моторно масло просто аз не искам вие да папкате без още или до още

4

Albi

преди 1 година

Лакомията ви заслепява. Малко търпение, след това ръсене ще ви се отвори работа. За да получиш, трябва да дадеш. А вие искате да работите както до сега(който влезе в болница разчита на естествебия подбор) и да папкате още и още.Бездънна яма.

3

Анонимен

преди 1 година

ИДВАТ СЛЕД 3 ЧАСА КАТО ГИ ПОВИКАШ КАКВА СПЕШНА ПОМОЩ СА ! НАГЛИ ДО БЕЗОБРАЗИЕ! ДА СЕ МАХАТ НИКАКВИ ПАРИ !

2

Алооо

преди 1 година

Каква втора категория. Пенсиониран лекар или юрист. Токово нещо не съм виждал. Всички папкат до последно, колкото и догато могат. На пенсия кара само убития от труд и немотия обикно мир народец.

1

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1....какви парички, вие от пп=бсп=дб натоварихте децата на България с дългове за милиарди....