24

роси

преди 15 години

Тфа са най-гнусните същества...Мн мразя *** и по добре да бяхте сложили снимка на къщтата а не на тфа ... гнусното (puke)

23

VladimirST

преди 15 години

Само за допълнение - да не съм опънал сестра ти, забита некъде по студентски... че за това да ми се сърдиш??! Спокойно, поне не съм я хранил с *** .... друго ще да е яла!!!

22

VladimirST

преди 15 години

Приятел , тебе май хич те няма! Що реши че българските жени са прости- защото лягат с такива като мен , и не с такива като теб ли. И как прецени аз какъв съм след 2-3 коментара върху новина с ***. Много си зле, бе! Ако искаш да си сменим по някоя снимка да видиш, кой съм - че тогава да прецениш дали е уместно да се правиш на отворен. Дрисл.ьо!

21

sokrat

преди 15 години

Даа,решаването на който и да е проблем,довежда до възникването на нови два.

20

от Късъмчево

преди 15 години

Уважаеми не ти бях обърнал внимание до днес!Направо ми взе акъла с понятието (Водна канализация)-фекална,отходна и др. ДА.Другото се казва водопровод и няма как да влязат и се скрият там!!!!!А че КОКАРАЧИТЕ са гадни няма мнение - ИМАШЕ ЕДНА ПЕСЕН... ЛА КОКАРАЧА джа но поеде каминар.....вече не може да върви....щот и липсва главният крак......на мен ми се струва че и ти нещо куцаш -не се обиждай ......е приятелска забележка

19

прелитащ

преди 15 години

ха наздраве

18

прелитащ

преди 15 години

А........СТИГА.......БЕ

17

прелитащ

преди 15 години

Ми брато ти си паталогичен случай........ ден след ден четейки глупостите ти(за което ти благодаря) разбирам че все още ставам...а не съм безнадежден случай кат'тебе.Една креатура на 50 милиона години единствена оцеляваща след нуклеарна война дори и гадна -става за ядене има 70% протеини - ти и за това не ставашГледам мненията ти по други форуми и се чудя ароганцията ти на ква база е?????????? Че ти си по опасен и от Врачанския Доктор Ч.ЗА ***:Взима се плод от див кестен ...*** се да се отвори и се поставя из къщата ....на *** не им харесва дивия кестен и не влизат.

16

gandoni

преди 15 години

тоя загубеняк , защо не е поканил за седмица някой китаец да ги изяде , ами се харчи за спрей - хахахаха...

15

преди 15 години

***.Що си мислят че като е изгоряло жилището се е освободил от ***.Те да не са кухи като някой хора-при опасност се скриват във водната канализация!Иначи и другите много внимавайте със тия спреьове че веднъж станах и аз на барбекю като напръсках поляната на която си правя пикник и си играх със запалка после..

14

....

преди 15 години

Аз отглеждам този вид в мазето ми и още няколко други (за храна на тарантули и тем подобни гадове).Благодарение на някои мои добросъвестни (крайно ***) съседи вече се завъдиха и в блока безпроблемно , след като ми разбиха мазето и решили да видят какво безценно съкровище има в терариума .

13

преди 15 години

Владо като ти чета тъпите коментари си задавам 2 въпроса: 1) Верно ли си спал с жени от студентски2) По дяволите, верно ли са толкова *** българските жени, че да си лягат с *** като теб (този въпрос е ако първият не е верен).

12

преди 15 години

*** майка им *** скапана жал ми е за човека....

11

bg.post

преди 15 години

Достоен сценарии за черна комедия.

10

asd

преди 15 години

"За щастие, Исиас не пострадал, а и със сигурност е постигнал целта си, тъй като поне за идните месеци няма да се оплаква от нашествие на ***." - на човека му изгоряла къщата тея приказват, че нямал проблем вече с ***.....

9

преди 15 години

Mahnete ia tazi snimka, gnusna e

8

hahahahahaha

преди 15 години

hahahahahaha

7

ZOOFIL

преди 15 години

ne si e epilirala krakata , ma pak e sexy :) s udovelstvie shte q...

6

VladimirST

преди 15 години

За съжаление преминаха годините на моето студентство - и нямам и един ден живян в Студентски, ако не се броят нощите прекарани в някоя стая с някоя обременена от грижите с *** девойка, на която съм бил от помощ :Р хахахахахха

5

Neizvesten

преди 15 години

Pi4, ti da ne jivee6 v studentski grad v 59 blok?