60

123

преди 1 година

До Боби= Баси глупостите. Нищо не си разбрал от загубата на студената война. СССР загуби тази война икономически, и тогава СССР правеше всичко което си изброил и въпреки това СССР се срина икономически. След този срив твоя личен идол Путин караше таски в Ленинград, за да не умре гладен въпреки че и тогава Русия правеше всичко изредено. Икономиката на Русия е два пъти по малка от икомомиката на щата Калифорния. БВП на Русия на човек е след "икиномически колоси" като Гвиана, Палау и Барбадос.

59

Анонимен

преди 1 година

Тези санкции с колко ще вдигнат инфлацията в ЕС?! С 20 или с 30 пункта?

58

Анонимен

преди 1 година

Европа се простреля в крака а сега и в корема. МалООумието няма граници.

57

Анонимен

преди 1 година

Правилното заглавие е нов пакет санкции срещу европейските страниВече надминаваме виденовата инфлация - трябва да се търси препитание извьн европа уви

56

123

преди 1 година

До Боби. Разбира се , че Русия няма икономика. Икономиката на Русия в сравнение с развитите страни е допотопна. Номинално е колкото на Испания. Произвеждат само квото се копа от земята. Питал ли си се защо Русия не произвежда примерно велосипеди или примерно принтери. Много е просто защото нямат находища нито на велосипеди нито на принтери. Русия произвежда само изкопаеми (умишлено не ги наричам полезни изкопаеми, защото те стават полезни едва когато Русия ги изнесе на запад).

55

Jas

преди 1 година

Хайде стига глупости! Русия до този момент е откраднала от Украйна само пшеница за 530 милиона долара. Според сателитните снимки и датите от радиотранспондерите на руските кораби до момента повече от 30 руски кораба са товарили в окупираните пристанища на Украйна и превозили с 50 плавания стотици милиони тона пшеница, която са продавали доста под цената им в Турция, Сирия, Ливан и т.н. Изобщо нестава въпрос за руска пшеница!

54

Анонимен

преди 1 година

Добре, че Урсулата е гинеколожка. Ще успее един ден да извади ЕС от там, където сам се натиква.

53

Шукар дедо

преди 1 година

До АнонименПри Тръмп и Бойко беше по-добре-Факт!!!!

52

Анонимен

преди 1 година

Има ли нещо което Русия купува от Европа и да не може да го вземе от Китай? С продължаването на тези санкции въжето около врата на ЕС се затяга все повече и повече. Това само ние обикновените хора ли го виждаме? И май наистина е така, защото само ние го усещаме. Тези от върха не се притесняват как ще нахранят семействата си и колко ще им бъдат сметките за месеца.

51

Анонимен

преди 1 година

И пакетът със санкции на ОПЕК+ е готов, САЩ вече циврят, как виждаш ли ходил БайДън на крака при саудитите пък те шут в гъ3а и трябвало да валят резерва, скора и Европа ще започне да подсмърча

50

Км

преди 1 година

,,Гладуват,,

49

Км

преди 1 година

За разлика от нас ,,европейците,,-руснаците нито ще мръзнат ,нито ще гласуват Тази година са произвели 150 милиона тона зърно.Великия запад им пречи да го изнесат.Във Европейски пристанища има запорирани триста хиляди тона руско зърно,което руснаците искат да го дарят(безплатно) на бедните страни,но ЕС не разрешава.Ще храни с него полските и френските крави.

48

Конспирация Картел!

преди 1 година

Аз пък си мисля че всички се наговорили за да наложат диктатура в Европа и да унищожат последните свободни хора на Земята.Искат да сме работи и да бачкаме по 16ч за да можем да си покрием хлеба и топлото само...Свобода за единна и независима Европа .Само в Европа човека има стойност в другите райони човека е роб на Картела.

47

Анонимен

преди 1 година

На Путин му дреме на капкомера дали ще си продаде нефта на ЕС, дали на Индия, или на Китай. Това безумие пак ние ще го плащаме....

46

Увага

преди 1 година

Незнам европейските граждани извън шенген се редят на опашки на проверки ,а бежанците от руските етнически части украйна запасняците от раша и мигрантите арабската дъга минават "транзит" без да ги барат из цела Европа това е некво явление дето не може да се възприеме от разума.Тук имам впредвит бежанците ,които са агенти на КГБ и терористите на Асад дето го играят репресирани и лазят из цел ЕС ,а не обикновенните хора.

45

Км

преди 1 година

Самосанкционирайте се,на Путин му е през оная работа.Вчера неговите приятели от ОПЕК+са намалили производството на суров петрол с 2 милиона барела дневно.Ама ЕС са мазохист и,колкото повече ги тупаш,толкова по-хубаво им става.Но тази зима ще има масови жълти жилетки из Европата.

44

Анонимен

преди 1 година

Европа ще победи но ще останат няколко милиона бели ора само. ---- Хаахахяахяхаяахяа, и откъде ще ги вземете тия бели ора ??? От българия - половината са роми другата половина от азиатската част на Турция, от Франция и Германия - те самите са близо до приемане на исляма, от САЩ - там вече белите са малцинство ... Та пак питам от де ще вземете бели ора ... Бели ора има само в Русия ...

43

Военен брокер

преди 1 година

До амонименВерига от взривове в оръжейни фабрики в рамките на ден два из цела Европа случайност нет,"бежанци" от раша и руски украинци в действие...

42

амонимен

преди 1 година

До АнонименСпоко тя масква идва при нас сотици хиляди руски запасняци налазиха уж бегали ами ако не бегат ,а окупират ? Или колко подривни агента влезнаха в ЕС и др. страни като бежанци от мобилизацията?

41

Анонимен

преди 1 година

Давайте братя еднорози! Можете да го поемете!:)