45

Анонимен

преди 1 година

Най добре е всеки да си търси корените от къде съ дошли и най накрая да оставят европа на европейците всяка страна където се исползва да и не корените им съ в русия на балканите съ живяли елини траки македонци даки илири

44

Анонимен

преди 1 година

КОСОВО Е СЪЗДАДЕНО В ГРУБО НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВИ И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ. СЪРБИТЕ ПРИЕМАТ ТАЗИ АГРЕСИЯ НА ЗАПАДА КАТО УКРАИНЦИТЕ РУСКАТА АГРЕСИЯ.

43

следвамехронологията

преди 1 година

"Под вещото ръководство на великия Александр Новак, ОПЕК+ реши да съкрати дневния обем на добива на нефт с 2 млн барела от ноември тази година" ----------------Разбира се, че е удар срещу ЕС, но е още по-силен удар срещу Пиндостан, където на 8 ноември ще се проведат междинни избори в Конгреса. Това решение е удар срещу Демократичната партия и лично срещу байДжо.

42

РОДИТЕЛ 5

преди 1 година

ЕС продължава да унищожава българското селско стопанство... ябълки дребни с ниско качество от Италия се предлагат по веригите на цена 2 лева. Същите пет пъти по-едри и БИО българските вериги отказват да ги продават на цена от 1,20...ДА ЖИВЕЯТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ, ОСНОВАНИ НА ПРИНУДАТА, ИКОНОМИЧЕСКИ ШАНТАЖ И ДИСКРИМИНАЦИЯТА И НА АНТИПАЗАРНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА ЗАПАДНИТЕ НАВЛЕЦИ!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ПУТИН Е ВИНОВЕН СИГУРНО И ЗА ТОВА...

41

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на изключителния професионализъм на българските журналисти, ми е малко трудно да разбера за петрол или за газ става на въпрос или и за двете. В заглавието петрол. В текста газопровод. Все се заричам да не влизам повече в този сайт.

40

Анонимен

преди 1 година

Други страни от ЕС също се съгласиха с тази позиция... тълкуване на изречението - вече има и несъгласни, ама тяхното мнение не се зачита. На следващо място да санкционираш страна, че отказва да налага санкции е поредното нарушение на международното право от чиновническия апарат. важното е, че демократично решиха да получаваме нефт от арабския и азерския диктатор това е то демокрацията... избирателен подход и манипулации и подигравки с елементарната логика и с международно правните принципи па

39

Анонимен

преди 1 година

Сърбите и унгарците трябва да се събудят и да се сетят, че всъщност икономиката им е основана на търговия с ЕС, а не на търговия с русия. Няма седене на два стола. Да избират къде искат. Популистите който говорят за "национален интерес" в търговията с русия са лъжци защото на всички държави националният интерес е в търговията със западния Свят.

38

Анонимен

преди 1 година

Злоба, завист, омраза - това са български добродетели! Иначе ако братчедите вдигнат джумбаре под терасата ореваваме света! Важно е не на нас да ни е добре, а на осталите даим е зле! МОБИЛИЗАЦИЯ!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Сърбетата 50 години се опасяваха, че рашките ще ги нападнат, сега смениха плочата, взеха да им стават братя :))) Поправка, сега мълчат и се ослушват накъде духа вятъра :)))

36

Анонимен

преди 1 година

Това вече ми прилича на шизофрения - санкции срещу икономиката на Русия? Нали е изостанала държава с разбита икономика? НАТО и украйна воюват срещу руската армия - нали беше избита още на третия ден след СВО? Не искаме руски енергоносители - пищим като ги спряха!? Всъщност време е САЩ да ни кажат какво искаме и да се свършва. Американците ще ни покажат кон боб яде ли. Тяхната върви, да го духат евроге.йците!

35

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са комплексирани от нас, който не вярва да отиде в Београд :))) Ако им спрем тока и газа с тях е свършено :)))

34

До пепи

преди 1 година

демек имат късмет че южен поток е руски така ли? :)

33

пепи

преди 1 година

До Анонименда го внася през където си иска, но не през европейски тръбопроводи

32

Анонимен

преди 1 година

Югославия не е била в соц лагера, те не разбират какво са преживели бившите сателити на СССР :)))

31

До B.Voss of SEE

преди 1 година

Хората просто казват, че няма да разрешат инфраструктурата на ЕС да се използва от васали на Мордор. Сърбежите могат да си внасят както намерят за добре, може с кофи, може с пощенски гълъби - просто няма да използват "вражеска" инфраструктура за собствени нужди. Други въпроси?

30

Анонимен

преди 1 година

На това му се вика чиста проба "демократично" изнудване! Туй то е либерастката демонокрация.

29

Анонимен

преди 1 година

Изнасяме ток за сърбетата, позволяваме да имат газ, те обаче винаги ни псуват, но всички знаем, че те са комплексари :)))

28

До Македонец

преди 1 година

силният на деня се крие като мишка. единственото дето прави е да налага някакви санкции дето не удрят врага а "съюзниците" му, и да праша оръжия тайно....*** силния....между другото трябваше да напишеш човек от областта македония, щото такова животно македонец не съществува... ;)

27

Анонимен

преди 1 година

Защо не казвате за решението на ОПЕК от вчера да намалят добива на петрол с 2 милиона барела на ден? За важните новини ви трябват дни да ги отразите, но бълвочите на Зеленски ги поствате 15 мин след монолозите му.

26

Македонец

преди 1 година

Силният на деня е НАТО, ЩЕ ДЕЙСТВАМЕ КАТО РФ ТО НИКАКВИ ДОГОВОРИ ВЕЧЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ!!!!! КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА ДА ХОДИ ПРИ АРМЕНСКИЯТ ПОП ДА СЕ ЖАЛВА, САНКЦИИ ДО СМЪРТ НА РФ И ЯТАЦИТЕ ИМ!!!!!