121

Бай Кольо

преди 1 година

Това е резултат от твоите дейстия Радев.Всеки може да разединява,много трудно е да се намери умен човек, който да обединява.Лесно е да рушиш,,трудно е да градиш.Сега ще береш плодовете на собствената си некадърност.

120

Случаен минувач

преди 1 година

Именно Радев разедини народа. Той първи наруши Конституцията, вдигайки юмрук. От него започна това разединение сред народа. Президент - разединител! Така че сега ще си сърба, каквото си е дробил.

119

Анонимен

преди 1 година

Диалог между кои партии,че не се сещам?

118

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ ДА ХОДИ ДА ОЧАКВА В МОСКВА ПОХВАЛА

117

Анонимен

преди 1 година

Диалог между кого,по-точно,г-н президент?

116

Анонимен

преди 1 година

Платените тролчета, но най-вече техните господари трябва най-после да вденат, че сме стигнали дъното на разделението. Нататък колкото повече омраза се вкарва в разговорите, толкова повече ще затъваме. Трябва да осъзнаят, че сме на такова положение, че проблемите могат да се решат само с усилията на всички.

115

ДОЛУ РАДЕВ

преди 1 година

ИМПИЙЧМЪНТ! ВЕДНАГА!

114

Анонимен

преди 1 година

Диалог и солидарност може да има, когато има справедливост и равнопоставеност, взаимно зачитане на интереси и почтеност Когато ни управлява правото на силата, става това, което става - войни и мизерия. Живеем в лошо измислен свят, далече от реалността. Всичко е лъжа. И понеже съм оптимист - все по-зле ще става. Неутралитет за България във войната, която не е нашата война!

113

Анонимен

преди 1 година

Време е Радев пак да вдигне юмрук и да обедини народа срещу мутрите.

112

Анонимен

преди 1 година

Масово народа не беше доволен от тези 12 години управление на Борисов и затова Борисов падна от власт въпреки многото откраднати милиарди, с които ГЕРБ печели избори.

111

Анонимен

преди 1 година

Когато управляваше Бойко Борисов в ЕС инфлацията беше близка до нула, но в България беше 10-20 пъти по-висока. Сега в ЕС инфлацията е 10-12%, а в България е 17%. Ако Борисов беше на власт един бог знае колко по-висока щеше да е, примерно 60-70%.

110

Анонимен

преди 1 година

До ДПС ГЕРБ ИТН- Да,беше свалено Правителството на Промяната,даже много късно! Да,ИМА ПРОМЯНА,НО КАКВА? Отговора се знае-много повече престъпления,дрога,катастрофи,безотговорност на управляващи и управлявани,двойни цени,недостъпни горива,лъжи,незачитане на закони,ограбване на народа,задкулисие,предателсва,подмяна,още повече разпадащи се семейства,все повече младежи тръгват по лош път...Това изобщо не трябваше да ни се случва,и особено по време на пандемия и война!Радев направи огромна грешка!

109

Анонимен

преди 1 година

По времето на Бойко Борисов се построиха 4,9 км без 200 метра от от магистрала Хемус. Трoловете му твърдят, че бил строял магистрали ....

108

Анонимен

преди 1 година

До Gogo Много смело изказване! За всичко това,което пишеш имаш ли доказателства? Или тези неща ги знаеш от леля Пенка от кварталната градинка?Бил стоял 12 години!-Ами стоял е,защото е бил първи!Масово народа не се оплаква от тези 12 год.защото беше много по-спокойно,цените бяха НОРМАЛНИ,построи се много-пътища,зали,направиха се големи ремонти! Масово народа се интересува от това,което е направено за него,а пък той какво прави,с какво се занимава-ако има нередност и престъпления,то си има закони!

107

Не, 117!

преди 1 година

Не, объркал си се, или си объркан по рождение, което е по-вероятно! Селяндуринът от Славяново, който коварно измами цял един народ, не е американска ***! Той е *** на кремълския злодей и масов убиец и без капка срам го демонстрира пред българския народ и пред целия свят! Затова е отсвирен от ЕС и НАТО, и не му се предоставя никаква секретна информация! Известно е на всички, че е национален предател и агент на чудовището Путин!

106

Анонимен

преди 1 година

Другаре от жълтите павета, до края на тази зима и вие ще разберете, че без обединение по отношение на основните ценности, паре нема да има.

105

Анонимен

преди 1 година

срам ме е, че гласувах за него ... мислех ...генерал ...офицер български ...летец... а то излезе американска под...ло..га ...

104

ДПС ГЕРБ

преди 1 година

Предател слуга на ГЕРБ и ДПС това нищожество свали правителството на ПП БСП и ДБ спряха далавери на олигарсите крали България през прехода.

103

ДПС ГЕРБ ИТН

преди 1 година

Предател слуга на ГЕРБ и ДПС. Това нищожество свали правителството на промяната.

102

До Двуличен мерзавец

преди 1 година

Имахте си правителство под полата на Кака Корни.