36

Политолог

преди 1 година

Си Дзинпин е свиреп тоталитар и комунделник!

35

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 32 Да бе . Само това оставаше да започнем колонизация на други планети.След ТСВ с ядрено оръжие няма къде да отидем.Що се отнася до планетата Земя , тя си знае работата.Самоочиства се.

34

Ти да видиш..

преди 1 година

А Русия война...!

33

Кур

преди 1 година

Никой не ги счита за хора тия и така ще е до вели

32

Анонимен

преди 1 година

До 25 теб омразата ,и глупоста ти ще те убият!!!

31

Крали Марко

преди 1 година

Всяко нещо еволюира. Така е и с Китай. Промениха малко системата. Виетнам също тръгна по този път. Само ние останахме в блатото. Няма система на света която да ни помогне да станем благоденстваща нация. Демографите се изказаха че ,,българина,, е изчезващ вид. И това е необратимо. Говоря в етническия смисъл. Казаха го учени. Само за 30години ,,демокрация,,. Явно си заслужаваме съдбата. Може след време думата българин да стане синоним на ром.

30

Анонимен

преди 1 година

"Китай също използва пропаганда нали им видяхме пазарите какво ядат :) всякакви гадости няма нужда да ни убеждават" - На нас неща, които ни се струват гадни на тях чоже би им харесват. Като дете бях веган и мислех по същия начин за хората ядящи месо, но един ден реших да проям месо. Гнус не гнус първите седмици имах нон-ссор разстройство и нон-стоп ми миришеше на мрша докато го дъвча, но с времето свикнах и почна да ми харесва. Не си ял прилеп или плъх, тъй че, нямаш база за сравнение

29

паничка ориз за

преди 1 година

обикновените хора от ширпотребата. Олигарсите са в САЩ.

28

Анонимен

преди 1 година

Китай е милиард и петстотин петдесет и пет милиона............Индия задмина 2022 по население Китай а заедно с индуския етнос в Пакистан,Бангладеш,Шри Ланка и сие гонят два милиарда и петстотин милиона.......това е над половината човеци

27

Анонимен

преди 1 година

Китай също използва пропаганда нали им видяхме пазарите какво ядат :) всякакви гадости няма нужда да ни убеждават навсякъде по света има бедност особено най много в Индия и Китай с милиард население неможе да няма бедни и гладни

26

Анонимен

преди 1 година

Трябва да започнем с колонизацията на други планети защото на тая планета ще ни стане тясно

25

Анонимен

преди 1 година

Китай замърсяват най много планетата те са една огромна фабрика на света така ги правим богати ако станат първа икономика ще доминират в света тогава може да ни светне лампата за някой мощен конфликт

24

Паразити

преди 1 година

Американските братя с кравите продължават да паразитират във всички области и свери на живота и при това в цюл свят.. Някой заблуждава ли се още, че ще бъдат вечни търпяни? Предлагам да се обърнем към философията и етиката и бързо да обмислим еднополюсното ни фантазиране. Холивуд е далеч и филма все някога свършва, мили малки душици излезте от матрижата и се събудете. Животът може да е прекрасен..

23

Анонимен

преди 1 година

По време на пандемията терора на населението беше ужасяващ много ми е странен Китайския комунизъм

22

Анонимен

преди 1 година

Представете си ЧЕКМЕДЖАН начело на тази държава..с инхаус мурафетите и другите схемички

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

САЩ има дял в световната икономика близо 14 % . А ако не се броят финасовите алабализми то делът им не надминава и 10%. Но за сметка на това делът им в световното потребление е над 40%. В Китай е точно обратното. Айде ся си представете къде отива света, ако китайците от ордьовъра минат на основното ястие?!

20

ДНЕС

преди 1 година

Днес най-големия замърсител на Планетата Земя е САЩ . Трябва групите за защита на околната среда да натиснат тази Държава да намали използването на Въглища и Петрол - в името на Живота на Земята .Това което съм написал е Истина - проверете в Нета .

19

Кори

преди 1 година

До Анонимен 21, собствениците на големите компании са .... и партийни секретари на ... комунистическата партия?! Експлозията на балона КНР ще се чуе до Космоса. Всеки разумен човек трябва да стои далече от КНР.

18

Красимир

преди 1 година

Ха-ха-ха

17

Анонимен

преди 1 година

Си тайконафта Дзинпин