96

Кико

преди 1 година

Типично по путински(руски): нагли, безочливи, безпардонни!

95

Рубльов

преди 1 година

Копейката цвърчи като настъпан плъх.Противоречащ на себе си и на електората си е самият той.Пълен продажник.Да излезе пред народа със ръка на сърцето и публично да обяви и заяви ,,Аз не съм РУСОФИЛ и обичам единствено БЪЛГАРИЯ" Нещо което не би направил никога,защото не му е платено да го направи.Пълен изметкяр.

94

иZгубени по пътя

преди 1 година

*** ВЪН от ПАРЛАМЕНТА !

93

Бунтата

преди 1 година

Тези двама НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,(които не са и българи),тотално са изперкали!!!Те не заслужават да седят в България,камо ли да се занимават със съставяне на правителство!!!Герб ги праща като комисари да купуват депотати.Това вече е мода в парламеннта??!Чужди *** се мотат във България

92

Трифон

преди 1 година

Възраждане се оформя като откровено ФАШИСТКО ДВИЖЕНИЕ ПУТИНСКИ ТИП!!! Дори и обявяването на журналисти за западни агенти е копирано от Путин!Трябва да бъдат тотално изолирани и пратени в сибир, където им приляга най-много!!!

91

Аз

преди 1 година

Реално за Възраждане са гласували 3% от имащите право на глас!Какво ще управляват тия измамници?!Да си ходят във Варна!

90

Анонимен

преди 1 година

Точно тези двама национални предатели трябва да бъдат наврени в кучия хъз и да не ги видим никога повече. Любимците на ГЕРБ...

89

Богданов

преди 1 година

Омерзен съм,от тази посредственост,която доминира и се налага от видимите "купени"избори? Няма,законова държава,която да допуска,подобно уродливо нарушение"купуване на изборните резултати"" ????/ Всички го виждат и се" потриват",това налага," съдебн съдебнста власт", е наложително веднага да се реформира!!!!!!

88

Анонимен

преди 1 година

До OMG_Lucker 80 И великия бард от Минджa Евгений Дайнов да не изпуснете - без него закъде?

87

Анонимен

преди 1 година

Ето, че Днес са написали истинския процент на Възраждане:,,Въпреки че се наредиха като четвърта политическа сила след изборите с 1017%''ЦИК трябва да пресметне отново резултатите и да обяви 2700-те избраници от партия Възраждане. По този начин те, въпреки че няма да успеят физически да влязат в сградата на парламента, понеже ще са много и ще идват предимно с автобуси от Варна, ще имат истинско еднопартийно управление с Конституционно мнозинство. Точно това, за което са мечтали от малки дечица.

86

Джонката

преди 1 година

А фигурите на Възраждане какви са, хахахахахаха

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 За угодия на Радев, който е прикрит възрожденец.

84

Анонимен

преди 1 година

А, скрийте се бе, Възраждане! И вие сте под нивото на народа, но се бутате да се изказвате за щяло и нещяло. Плямпайте си там популистките глупости на недо...я си електорат и не занимайте всички с тях! Смеш-ни-ци!

83

Внимание!

преди 1 година

Любовта към Руската Ферментация предизвиква ***!

82

66

преди 1 година

За тия трябва Гешев да се самосезира

81

Анонимен

преди 1 година

На 10% от гласувалите трябва се назначи болногледачка - очевидно е че страдат от ментални заболявания.

80

Анонимен

преди 1 година

Я марш на фронта,бе!

79

Дядо Боби

преди 1 година

Всичко в Бг политиката е като в турски сериал-. Само лъжи интриги подлост и измама!!!!!!!!!

78

Сгоден циганин

преди 1 година

От Възраждане смятат че Митрофанова би била по добър избор !

77

Анонимен

преди 1 година

До Фен възраждане 67: Явно толкова си запознат и изобщо никога не си кандидатствал в СУ. Историята в софийския приемаше с втория най-висок успех след този за ЮФ поне до 2000 г., докогато аз имам наблюдения.