41

и как разбраха

преди 1 година

че са цивилни?Погребани са без униформи ли?

40

gog

преди 1 година

Не ви ли омръзна от глупостите на укрите. Тях пък как не ги е срам да ровят из "гробове", дето те уж не са ги направили в бързината

39

жоржета

преди 1 година

Днесчето изтри "ответа" на укрото, ха-ха. Ами изтрийте и Василева бе,

38

gogo

преди 1 година

33, махай се, че ще ти скъсам ***

37

Нищо ново

преди 1 година

При отстъпленията си укронацистите не погребват своите убити. Не може да се очаква, че някой от руската ярмия ще се занимава с това, да погребва отделно всеки. Погребвали са ги в масов гроб.

36

Анонимен

преди 1 година

Някой се постарал дапогребе загинали в отделни гробове с имена и дата. Що за поредна мисирщина - "масов гроб"?

35

Анонимен

преди 1 година

Що за поредни неграмотни изпълнения? Това масов гроб ли е? Я си сверете понятията с Козяк и поне ползвайте думите по предназначение.

34

Анонимен

преди 1 година

Или избити украински и вносни войници, или разсреляни граждани от местните бандюги - бандеровци.

33

Анонимен

преди 1 година

Какви тежки сражения бе през пролетта руснаците взеха лиман за ден

32

Анонимен

преди 1 година

Тия украинци са големи неблагодарници, не стига че им погребват войниците дето те са изоставили ами се оплакват. Оставят войниците за да не плаща Украйна обезщетения.

31

Анонимен

преди 1 година

Едни и същи анонимци, цапат въздуха в БЪЛГАРИЯ и е по добре за тях да преплуват лодката и да заживеят в стабилен кашон в някое предградие на Чикакго та да мирясат.

30

Анонимен

преди 1 година

Няма да има вече живот за руснаци в Украйна. Путин се погрижи за това за деситилетия напред

29

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама като не искат да намират такива гробове, укро-нацистите да си прибират навреме остатъците от полетата и разбомбените бункери...да де, ама те като бягат не им е до труповете на войници, а още по-малко- на чуждестранните наемници. Бивша Укриана я устройва хилядите изтребени нейни войници да не се отмятат в списъците като убити,а да е водят "безследно изчезнали", тъй като иначе трябва да плаща милиарди $ обезщетения на близките им, нал тъй. И другото е - че този брой старателно се укрива

28

Анонимен

преди 1 година

Един и същи човек пуска много коментари, твърдейки че новината е фалшива. И защитава Русия, хули Украйна... Правете си изводите, ако не сте с изпран от руската пропаганда мозък ;⁠-⁠)

27

Анонимен

преди 1 година

Бандеровци не си поплюват, гърмят наред.

26

Дуле Савич

преди 1 година

***, ***, супер фейл, човек. В желанието си да пишеш постоянно всякакви глупости против Русия се злепоставяш преписвайки откровени фантасмагории. Поне някакъв рисърч покрай тая новина да беше направила, че да я представиш обективно, а то какво - едно голямо нищо с подвеждащо заглавие.

25

По същество

преди 1 година

А един мармот завива шоколад в станиол.

24

Morski

преди 1 година

И ЗАБРАВИХ - ОГРОМНИ РЕПАРАЦИИ!

23

моджо

преди 1 година

От всичко което се случва около БЪЛГАРИЯ си вадя извод, както лакмуса в кафяв разтвор, че малко Българи или родени в БЪЛГАРИЯ разпознават истинският интерес на РОДИНАТА.Голяма част се припознава, като металисти, казачоци и не малка, като суингъри в тънки дънки и банан в задния джоб. Припознаването с герои от филми не ви прави родолюбци, а потенциални клиенти на Народният Съд!

22

Morski

преди 1 година

Русия я чака КРАЙ! БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ- УНИЗИТЕЛНА КАПИТУЛАЦИЯ, МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО , ГЕНОЦИД И ИНДИВИДУАЛНИ ДЕЛА СРЕЩУ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА БЕЗУМСТВО, ЯДРЕНО РАЗОРЪЖАВАНЕ , РЕФЕРЕНДУМИ ЗА ОСТАВАНЕ НА РЕПУБЛИКИТЕ В РФ И СЛЕДВА РАЗПАД! А ОЩЕ ПО- НЕМИСЛИМОТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ- САНКТ ПЕТЕРБУРГ ЩЕ СЕ ОТДЕЛИ ОТ МОСКВА! К .А.З.А.Х.!