13

Чичо

преди 1 година

Къде е Посерайдън.

12

Jas

преди 1 година

До 11: Защото ядрени ракети в ръцете на несменяем и доживотен диктатор са опасност за целия свят. Защото заради глупавото му управление (неговото и на баща му и дядо му) народът му е още във феодализма, не пардон, в робовладелческо време, и измира от глад и болести, докато той си купува през Китай и нарафипени фирми скъпи коли и 25 годишен коняк. Защото вместо да изхарчи пари за подобряването на живота на раята, ги хвърля за ядрена програма а всеки 5-10г. там има гладомор. Затова!

11

Ти да видиш!

преди 1 година

Политическите лумпели по целият свят се роят и остават езжизнени носени от различни въздушни течения.Пълните им с бръмбари тикви ги правят велики.Доказателства БОЛ!Българиста е в челната десетка от двайсет доказали се безумски ***.

10

Равнопосавеност

преди 1 година

А защо да нямат право на ракетна технология? САЩ да не би да нямат ракети? Да не би американците да с нещо повече или пък да се държат по-отговорно? Нали Северна Корея е суверенна държава защо някой ще се опитва да и се налага при все, че той самия не е пример за мирна и отговорна държава! Дори пред склерозирал старец който дори за да се качи в самолета си лази предпочитам умишлено очернен лидер на държава в изолация!

9

Анонимен

преди 1 година

Били изостанали ? Дали са по изостанали от краварските колонии ?

8

Анонимен

преди 1 година

Северна корея де юре все още във война със сащ, янките отказват да подписват мирен договор. Така че ракети трябва да има, войска също.

7

Руския съюзник

преди 1 година

Всичките са все едни. Все някакъв външен враг и все глупости

6

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Ракетния човек някой ден сам ще се взриви от много печене.

5

До 3

преди 1 година

И си имат типичен африкански диктатор дето управлява пожизнено и трепе опозицията. Ако Русия беше отделена с морета от Европа, горките руснаци и те щяха да бягат със салове и надуваеми лодки.

4

Анонимен

преди 1 година

Тия горките все една и съща новина от там. Изстреляли ракета

3

Анонимен

преди 1 година

В Япония този път обявиха ли код кафяво?

2

Руснака

преди 1 година

Какво казвате русия била развита държава. Ами 90% от това което изнасят русия са газ и нефт. Питам един руснак като сте развита държава 1.с какво дойде тука в кипър с какъв самолет руски Ту или Боинг..?2. Каква кола караш вкъщи руска Лада ли?3. Как ъв руски телефон имаш в джоба си.ХА4. Руски компютър ли имаш вкъщи5. Случайно да имаш руски телевизор.. и така русия е африканска страна която просто има нефт за съжаление има оръжие което в 60% от случаите нито гърми нито лети и е дефектно

1

Анонимен

преди 1 година

Ето това е проблем, защото за разлика от Русия, която е развита държава в много отношения, тези са държавен концлагер, и ако кими превърти, тогава ще има реална опасност от катаклизми