37

Мухаха

преди 1 година

Нали и в България имаше оперативна група от НАТО.... Ония дето не успяха да разчетат тактическите карти и се пъхнаха в някакъв сладкарски цех.... Когато започна "Специалната Операция " в Украйна, нарамиха въоръжението, качиха се на камионите си и по най-бързия начин отпътуваха за........ Гърция. Хахаха. Спомням си и за едни други супер НАТО войни дето въртяха заддни части в една хърватска дискотека та се наложи възмутени хървати да ги смелят от бой ... ха ха... Натуфчетата....

36

Радо

преди 1 година

Най накрая това което си го просят може и да долети.Жалко за нашите деца,радиацията не подбира.

35

Анонимен

преди 1 година

Където се настанят американците, после не можеш да ги изгониш

34

Анонимен

преди 1 година

САЩ се подготвят за нова агресия, както и сложиха по-здрави намордник на бившите соц.държави.

33

Внимателно

преди 1 година

След диверията срещу Источна Европа прокарана с нарочно наркотизирнаи и ваксинирани подставнеи на власт в Москва България не е получила и една пушка подарък от огромните претъпкани с оръжия складове на САЩ И НАТО..Обратно ликвдирани са много отбранителни оръжия вкл истребилите снабдени с резервни двигатели и много оръжия..ГОЛЯМ СРАМ ЗА НАТО !!

32

Бай Дрън

преди 1 година

NATO и война...такова нещо е нямало и няма да има. САЩ е самостоятелна единица, НАТО е едно нищо. Истинската цел днес на НАТО е да финансира военната промишленост на САЩ. Затова са и тия реклами с тия Хаймърси. Не че вършат някаква специална работа, но е важно да кажем, че сме надупчили мост пет пъти за един месец и не е паднал, щото така трябвало да бъде. И будалите вярват и купуват ли купуват американския скрап.

31

Степа Бандеровски

преди 1 година

Това е НАТО, 99,99 на сто местни и две-три опушени печки от хамерика. Хак да им е на съюзниците. Когато изгоните янките от Европа, тогава ще заживеете в мир и благоденствие.

30

Анонимен

преди 1 година

14 600 войници. Хаха.

29

Неутрален

преди 1 година

Не е необходимо ,някой като мен да бъде заклеймяван ,като русофил само защото казва , че ние ( Европа ) сме пръчката с която САЩ ръчка от дистанция едно "завързано на синджир куче" каквато е Русия в случаят. Господа доларът изпревари еврото, европейската икономика е срината ,ако още не го виждате ,почакайте още малко. Резултатът ,който Олигархичният световен """елит""" търсеше е почти постигнат но """ ПОЧТИ""""!! Не се радвайте а помислете с главите си, какво се задава.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 Каква бойна група ще сформира Русия? Русия е насрана от Украйна, а аланкоолуто гъгне за руски бойни групи.

27

Анонимен

преди 1 година

И нали НАТО беше отбранителна организация,сега какво ще се прави ,ще се нападат ли руснаците или ще чакаме те да ударят...

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 Да се ежат на руснаците, та и те да съсредоточат още по-голяма бойна група....А ние чакаме да седнат и да се помирят....САЩ много им се играе на ,,партизани и стражари,,....

25

Анонимен

преди 1 година

За какво е тази група?

24

Милтянов

преди 1 година

Гледах няколко клипа как новите мобилизанти се оплакват от лошите условия при които ги оставили да пребивават. Абе тия да не си мислят че са ги пратили на курорт? А когато тези лоши условия бъдат гарнирани с бомби и ракети какво ще правят?

23

Любопитен

преди 1 година

Абе, да питам само - руснаците превзеха ли вече Киев или още не?

22

българин

преди 1 година

Майната му вече,на това Американско НАТО! Вън Янки от Нашата Европа!!! Вън ***!!!

21

Баба Хица

преди 1 година

Русия храбро се сражава с бъдещата натовска армия на укрите. Мобилизират куцо и сакато които с радост отиват да умрат за родину.

20

до 32 до бай колю

преди 1 година

на същите като на Зеленски....

19

до бай колю

преди 1 година

Извинете, на какви наркотици сте?

18

Бай Колю

преди 1 година

В момента тази бойна група е напълно достатъчна да прецапа лрез цяла Русия без да и бъде оказано особено съпротивление.