14

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията винаги изпреварва ръста на заплатите, така че причината да растат заплатите е инфлацията, която непрекъснато намалява реалните доходи .

13

Георги

преди 1 година

Толкова съм благодарен на себе си, че не ме домързя да уча здраво и сега да не ми дреме от инфлации и да не съставям конспиративни теории, как някой гледа нарочно да ме прецака и че вината изобщо не е в мен.

12

Анонимен

преди 1 година

Май според коментиращите да си успял и богат е престъпление, а?

11

Анонимен

преди 1 година

Богаташите в нова България ще ви изкупуват земя, жилища, гаражи и сие на безценица, както си бе до сега И всичко започна след 1989. На цели семейства им влизат много пари и обратното. Нищо не може вече да се промени. Бъдете здрави.

10

Анонимен

преди 1 година

Идеално, няма да се увеличават заплатите за да контролираме процеса.Както каза дедо Байдън, европейските правителства да оставят хората да понесат тежестта на глупостите, които сътвориха.

9

Божо

преди 1 година

Питайте Румен Гечев- специалиста , той разбира как да доведе нещата до хиперинфлация!

8

По същество

преди 1 година

Естествено. Защото няма да ни вдигнат заплатите.

7

Решение

преди 1 година

Според мен борят инфлацията като разреждат хората - консуматорите. Пускат вируси, войни - постоянно разреждане. Това също е инструмент.

6

Бай Коста

преди 1 година

А кой командери МВФ-то? Питам за един преател, който хабер си няма...

5

Счети

преди 1 година

Излиза, че единственият начин да се преборим с инфлацията е: 1) да не ни нарастват доходите, 2) да не говорим за нея (а за войната в Украйна или изборите, например) и 3) да не протестираме. Изглежда точно това правим и затова съм спокоен, че има светлина в тунела. Мда...

4

Бай Коста

преди 1 година

*** как няма да е??? Удряш спирачка на заплатите и всичко е ток. Това сътресения във веригите за снабдяване, това скъпи и поскъпващи енергоносители, включително недостигът им, това скъпи суровини, това ново QE, което вече започна на някои места, а скоро и навсякъде, все неща, които нямат значение.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма, защото заплатите не мърдат и няма кой да купува

2

Анонимен

преди 1 година

Когато се създава инфлация, идеята е само една, да се подчинят хората. Забелязва се, че богатите стават по-богати.

1

Анонимен

преди 1 година

идеята за тая инфлация е да загубим спестяванията си и да сме отчаяни роби на ръба на оцеляването, тоя цели властта над нас, всико върви по плана на *** за трета световна и нов световен ред, където робите принудени от обстоятелствата сами си слагат въжето за по-доро бъдеще.