39

Анонимен

преди 1 година

ОТВОРЕТЕ САЙТА НА ЦИК:ОТ РЕЗУЛТАТИ СЪБЕРЕТЕ С КАЛКУЛАТОР ГЛАСОВЕТЕ. СРАВНЕТЕ ГИ с т.3СПОРЕД ТАБЛИЦАТА ГЛАСУВАЛИ 2 592 906, СПОРЕД т.3 2 601 900: РАЗЛИКА 8 994. АКО ТОВА Е ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ,АЗ СЕ ЧУВСТВАМ УМЕРЗЕН ОТ ТАКАВА ИНСТИТУЦИЯ. И ТУК НЕ ОТЧИТАМ ДРУГИТЕ ЕЛЕМЕНТАРИСТИЧНИ ГРЕШКИ НА ПРОТОКОЛА...НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНО: 100210.84 - 4% ... ПЪРВОЛАЧЕ БИ ПОЛУЧИЛО СЛАБ 2 ЗА ТОВА ИЗЧИСЛЕНИЕ...

38

slave=роб

преди 1 година

Изключителното презрение към нас с невключването ни в Шенген и в Еврозоната сега се преобръща на 120 градуса. Защо сега ще ни лъжат, че сме равноправни? Защото им трябва пушечно месо за войната в Украйна. Презрените роби (украинци, поляци и сега и българи) трябва да се самоизтребят във война с руснаците за да се освободи жизнено пространство за висшата раса! В САЩ през 30-те години на миналия век масво са стерилизирани славянки, кото непълноценна раса.

37

Премиера Борисов:

преди 1 година

Винаги казва истината- МНОГО *** НАРОД!

36

Анонимен

преди 1 година

Алоо математика , как с 109 мандата (67+36+6) ще състави правителство не е много ясно.

35

Алооо

преди 1 година

Залагам - герберастите в коалиция с дпс и 6 отцепника от някоя/и партии. Да видим дали ще позная.

34

Исторически Вододел!

преди 1 година

Посред нощ по време на парти кирето решава да арестува Бойко и то от дома му пред внуците посред нощ! И сега след като ИТН ги свалиха обвиняват бойко че е свалил правителството ,е тия за кви ни имат .ПП са некви елементарни търговци на евтина стока с лъжи това е... просто шарлатани.

33

Анонимен

преди 1 година

ПП може да състави коалиция без ГЕРБ и "Възраждане".

32

Мдааа

преди 1 година

Аз не съм гласувал за този президент, който скапа всичко с цел да управлява кликата на дружката му Черепа, воглаве с дерибея банкетаджия Рашков. ПП не изпълни директивата и Радев ги махна. Гласувачите за Чорапа и Черепа да го ду.ат!

31

Демократ

преди 1 година

Вярвате ли , че машшинният вот може да бьде манипулиран като изтриване на част от коментарите тукПопита някой

30

Истинските резултати

преди 1 година

35% избирателна активност: ГЕРБ 8%, ПП 7%, ДПС 5,25%, Възраждане 3,5%, БСП 3,15%, ДБ 2.45%, БВъзход 1,4% от българите, от населението. Това е истинската статистика, а не красиво опакованите от социолози фалшиви цифри и послания, защото махат онези 65% негласували и казват кой бил спечелил

29

Случаен минувач

преди 1 година

До 40ИТН го изпържиха с машините. Отначало всички агенции бяха единодушни, че преминават 4 процента, и изведнъж след 21 часа като по команда ги свалиха на 3 и половина, а пък партията на Янев - вдигнаха рязко нея. Отначало казаха, че е под 3 процента, изведнъж стана 4 и половина. Това е - машинно гласуване. Дава се възможност за фалшификации. Неслучайно в цяла Европа са се отказали от гласуване с машини.

28

До 42

преди 1 година

Д-р Пешев, психиатър!

27

Анонимен

преди 1 година

Има доста хора, които са избрали не подкрепям никого и са не малко като процент, тях кой ще представлява?

26

Българи!

преди 1 година

Добре вижте и запомнете физиономиите на тези измамници и престъпници, които излъгаха цял един народ! За ЦИКаджиите на Гъръбарника на ЗаКаПеЧе-то става дума! Тези измамници са ползвали списък от преброяването на населенито преди 10 години, а не новия от тази година! И са отчели, че са гласували близо половин милион умрели българи! Избирателната активност съвсем не е била малка, както лъжат лакеите от ЦИК на Гълъбарника! Изборите ще бъдат касирани! А ЦИКаджиите утре трябва да бъдат арестувани!

25

Анонимен

преди 1 година

Та кое беше нецензорното в коментара, че Област Видин няма нито един депутат от БСП, но има от Демократична България? Свобода на словото Дрън-дрън!

24

ПроСоТо

преди 1 година

до просото-МЕНТЕ :...ТИ отдавна доказа,че ти хлопа дъската,драги/драга !..И като некои пациенти на психиатрията,представящи се за Наполеон,така и ти си въобразяваш,че пишеш от ника на "ПроСоТо"..

23

Анонимен

преди 1 година

Щом не гласувахте за свестни хора като Минчо Христов, така ще е...

22

Анонимен

преди 1 година

'' Окончателно от ЦИК '' .................................... в настоящия момент, ако Герб успее да състави устойчиво правителство ще спечели на 200% ... БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ с кого.

21

Анонимен

преди 1 година

Голяма цензура тук бе хора.

20

Истукан

преди 1 година

Коалиции са невъзможни с ГЕРБ.