12

Шефа

преди 1 година

Този е гола вода !Бизнеса не е с един разход ,а всичко хвръкна нагоре!

11

Зеле

преди 1 година

А мене кой ли не ме е уволнявал)))))

10

ВЪПРОС

преди 1 година

Мислех си че България не е Паднала толкова Долно като Украйна - Арсенал е Частна Фирма - НАЙ - ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ за Боеприпаси за Украйна , Лукойл е Защитен от България - ще му плащат Компенсации . Няма ли Политик като Пернишкия Кмет - събираме Подписи за запазване на Минна Дирекция Перник - Моля Включете се - Искат да я Продадат на Частен Съдия - ще строят Блок .

9

Вьзмутен

преди 1 година

Говорил сьс собственника на завода , ами с хората работещи в този завод условията на безопасен трудНямам думи

8

Име

преди 1 година

Обещал бум на инвеститори. Този има ли си идея как се прави инвестиция и какво гледат хората, които искат да инвестират парите си. Големи хвърчилети са станали нашите "политици" напоследък. Аз пък ви обещавам пътуване до съседни галактики след две седмици и то безплатни.

7

Анонимен

преди 1 година

Е как при ГРОБ помощи. За тях какво ще остане..

6

123

преди 1 година

Каква помощ за БГ "бизнеса" БЕ? Цените му минаха западноевропейските!!! Най - високи разходи за енергия ли ползва, най-високи наеми ли плаща, най-високи данъци ли, а за разходите му за труд е смехотворно да се говори дори!!! Та за чий трябва да подпогаме БГ "бизнеса"????

5

Ъъъ?

преди 1 година

"Във връзка с войната в Украйна и енергийната криза. българия, благодарение и на усилията на служебното правителство е на път да се окаже остров на енергийна стабилност..."ПАВЕЦ "Чаира" не работи. Не на един гигават, не дори на четвърт гигават... Каква енергийна устойчивост, какви пет евро?

4

Анонимен

преди 1 година

българското пр-во и бизнеса са против народа си и го имат за стадо миризливи овце ! Така както и зеления от украина на хората на Донбас - те не са хора а са нещо като неопределен скот

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя как реши че производството на ток е заслуга на служебните? Те ли построиха аеца? Аз мислех че лошите руснаци ни го направиха... и въпреки че надето спря 4 блока да угоди на задокеанския пара3ит, все още с два явно може и за нас, и да изнасяме....

2

Анонимен

преди 1 година

Коалиция "Газпром" на Герб няма да е доволна. От Катар трябва да се докара газ, не от Азербайджан.

1

Dada

преди 1 година

Ами няма да има, след като плащам 3 пъти по скъп ток и ме карат даже да предплащане затварям третия си последен обект.