7

българин

преди 1 година

Хубаво ги ловят всеки ден , но какво следва след това - ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ ЛИ МЕРКИ И КОГА ?????!

6

9 продължение

преди 1 година

"Тоест, действието на приетите опиати ще са отминали, но следите в организма ще останат, а това може да ви коства много. Още повече, че българското законодателство вече преследва шофьори, които каратСЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ,а не ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА НАРКОТИЦИ!"

5

До 8

преди 1 година

Колега не знам кой те излъга, но: Тестовете по слюнка са с различна чувствителност. В зависимост от това те могат да дадат положителен резултат от 3 до 9 часа, след като едно лице например е пушило марихуана. По-чувствителните пък могат да отчетат позитивен резултат и до 18 часа."За разлика от полевите тестове по слюнка, тестовете по проба от урина могат да дадат положителен резултат за много дълъг период от няколко дни до няколко седмици след вземането на наркотика.

4

Анонимен

преди 1 година

Единственото типично по български е, че теста ти отчита до 7 дни от вземането на опиат. Тоест преди 3 дни си пушил някъде, спал си, сpaл си , минало ти е всичко, и накрая те спират, тестват и те впдят "дрогиран"

3

Предложение

преди 1 година

Значи, в закона пише, че човек не трябва да е сърце на волана, когато е пил. Затова аз като издумкам шише мастика и се кача на колата, правя така: Пускам си седалката макс назад, става почти легнала, опъвам се назад и почвам да карам с крака! Може да последвате примера ми!

2

Бизнесмен с Ауди

преди 1 година

Трябват по-сериозни мерки! Да въведат закон, че хората с евтини коли изобщо нямат право да стъпват по асфалтираните шосета. Така де, нека да карат през нивите, там и да са пияни, няма страшно. А бизнесмените със скъпи коли така или иначе не карат, когато са се напукали, ами шофьорите им карат.

1

анонимен

преди 1 година

Направо в затвора докато показателите станат 0, Аман от убийци