26

Анонимен

преди 1 година

Нови чиновници изедници на гърба на народен.

25

Анонимен

преди 1 година

Отделно вече то няма за кого да гласуваш. Затова избирателната активност пада и ще пада. На пазар като отидеш да си избираш какво да купиш и има избор, а в България след 1944 г. избор сред политическите партии няма. Ами то не може все да ни се пробутват едни червени развалени домати. На всички им омръзна да се правят, че не виждат истината. "Царят е гол". И затова от нататък ще става все по-зле. Докато не се махнат всички комунисти от всякъде.

24

Анонимен

преди 1 година

И още нещо турците, които са се изселили от България не са нито гастербайтери, нито неграмотни. Повечето знаят турски и английски (младите), а възрастните знаят освен български и турски, и руски... Проблемът нито с ромите, нито с турците живеещи в Турция не е ба ромите и на турците, а на българите. Българите трябва да ги решават тези проблеми по законов път. Докато законът не говори за образователен ценз при гласуване и не дава някакви ограничения няма как да се спрат хората да гласуват.

23

Анонимен

преди 1 година

Гласуването е конституционно право. Всеки български гражданин има право да гласува. Ако ще да е космонавт и да се намира в деня на изборите на Луната. Ако толкова се иска да се отнеме правото на глас от живеещите в чужбина, трябва да се промени конституцията. То и турците дето не знаят български (изселили са се на по 6 годинки), но гласуват, се връщат всяка година лятно време в България за отпуските и не може да се каже, че не са идвали в България 5 г. Същото важи и за българите навън. Така че..

22

Анонимен

преди 1 година

Външно министерство иска да папа още мангизи, това е ключът от бараката

21

Анонимен

преди 1 година

Хора, които не раждат българчета, а подпомагат демографията на чужди държави - аут.

20

Анонимен

преди 1 година

Демек , неграмотни гастарбайтери да управляват. А за мен не трябва да има секции в чужбина. Щом са загрижени за България, какво правят извън нея? Знам. Банките искат да си върнат заемите, взети заради хазарт и возила.

19

Анонимен

преди 1 година

Най лесно е да не се гласува от чужбина.

18

Анонимен

преди 1 година

Нормално да са протекли спокойно, като са гласували 20% от имащите право на глас.

17

Watch

преди 1 година

Па тия само комисии гледат как да създават...за да лапат допълнителни пари! А нищо не правят!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Айде стига! Който не живее и не работи повече от 5 години в БГ, няма реална преценка за състоянието и бита на държавата , следователно не трябва да има право да гласува! То се водят едни хиляди българи, от които не малко не говорят български даже!! Имали гражданство, дай да им сложим урните! Айде Стига!!

15

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде таксиджиите в Чикаго, чистачките в Барселона и безработните соцциали в Дортмунд ще ми редят НС! Ние бъркам е ли имсе в техните работи? Като са толкова загрижени, да си вземат един ден отпуска, да си дойдат на село и да гласуват. Айде де!

14

Анонимен

преди 1 година

Напротив, изобщо не трябва да се гласува в чужбина. Който иска да гласува - да си дойде у нас и ако има уседналост - да гласува. Изборите станаха като цирк, когато и на който му скимне да ходи да гласува.

13

Права е Кори

преди 1 година

Който е толкова загрижен за собствения си глас, трябва да си финансира подаването му, като се прибере, а не държавата да го финансира, като ми носи урната до там, където е решил да живее. Пример Гърция - щото все сме по чуждия опит, пък и е съседна държава.Всички останали глупост за ЧИК, РИК и пощи се претоплят на всеки 4-5 месеца.Що някой не каже, колко е себестойността на 1 глас от чужбина. Най-елементарно :Бюджет/ брой гласували и тогава ще стане ясно колко е безмислено .

12

Анонимен

преди 1 година

Който живее постоянно извън България не е редно да гласува. Човек трябва да гласува там където живее постоянно, а не да определя бъдещето на някой в друга държава. Като толкова ги интересува България да се върнат в родината. Гласуването от чужбина има смисъл само за хора които живеят временно там поради работата си.

11

Кори

преди 1 година

Да се разберем! Конституцията ти дава право на глас, но държавата не е длъжна да върви след *** ти по света ,да ти носи урна.Изборите са български!На български избори се гласува в държавата България. Изключение, посолствата, където хората са служебно ангажирани да работят за България в чуждата държава. Частно лице, щом толкова е загрижено за изборите в България, веднъж на 4 години може да намери начин да се прибере до страната СИ за един ден и да гласува.Българските избори - само в България!

10

долу ЕС

преди 1 година

кога рик ше предложи гласуване от чужбина само от ес и то с ел подпис!

9

КИНОМАН

преди 1 година

До Анонимен. "БЕЗ да гласуваш ЕЙ!!!" Леле. Щеше да е смешно, ако не беше тъпо и жалко. Българското гражданство се отнема САМО при извършено криминално деяние. Кой\ коя сте Вие, че да определяте МОЕТО конституционно право на глас? Тоягите са на Вашия гръб, защото НЕ гласувате масово. Ходите са гъби. И гласувате за недоразумения като Копейкин, *** Трифонов и прочее недоразумения. Като не искате да гласуваме- ЗАЩО не се отказвате от парите, които преразпределяме в икономиката ви?! ЛИЦЕМЕРИ.

8

Анонимен

преди 1 година

" Не желая да живея и работя с мързеливи, мрънкащи, скатаващи се, завистливи, зле образовани, полуграмотни безкултирни хора. За никакви пари не става дума. За ПРАВИЛА става дума. САМО за това. И затова съм извън България. " --------------------- ДОБРЕ БЕ! Жив и здрав! Само, че БЕЗ да гласуваш ЕЙ!!! Щото като сгрешиш с гласа тоягите ще са на моя ГРЪБ, а не на твоя в чужбина....гласувайте си там на местно за който си искате!!! ОСТАВЕТЕ ни нас да си гласуваме хората, които НАС ще управляват!!!

7

КИНОМАН

преди 1 година

Така. НЕ гласувам за парламент, но гласувам за президент. Понякога. Имам българско гражданство и имам конституционно право да гласувам. Точка. НЕ гласувам за парламент, просто защото така съм преценил лично. Но не можете да казвате на българите зад граница, че сме се "уредили" и прочее глупости. Не искате да гласуваме, но НЕ възразявате срещу реките пари, които изпращаме в България, а. Това е лицемерие. Плащам данъци на куп имоти в България и ЗАПЛАТИ на точно 125 човека. Така че по- полека!