13

Анонимен

преди 1 година

Тия кретеноидни статистики от кой ЛГБТ-феминистки наръчник ги извадихте?

12

Анонимен

преди 1 година

Мен жената *** бий. Но не се оплаквам, харесва ми.

11

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

То цял ден да си с жена си и да не можеш да се видиш с гаджето ......... Представете си какъв кошмар е! И после - Домашното насилие скочило ! Още една пандемия и така ще скочи, че Сергей Бубка ще изглежда като аматьор !

10

Име

преди 1 година

Всички "компетентни" по темата трябва да запомнят едно нещо - НЯМА нищо случайно! Всичко си има ПЪРВОпричина. Всичко останало е напразно пищене.

9

Бай Илийчо

преди 1 година

Вярну е тва което пише ! Жените станаа могу устати напоследък ! Затва ги маризят

8

.

преди 1 година

Какво домашно насилие в семейството като вече няма семейства. Или като се карат и блокират по социалните мрежи - това е върхова форма на тормоз. В новото време всеки модерен 5G рутер си е самодостатъчен и никой не е достоен за него/нея/то. Изперкала работа. Човешкото падение няма граници.

7

До Анонимен 10

преди 1 година

Когато някой изневерява,той (или тя) търси извън семейството си нещо,което липсва в семейните взаимоотношения. Един търси секс, на друг му липсват по-нормални човешки отношения, трети ламти за повече пари дадени наготово или търси протекция от силен на деня човек, четвърти страда заради това, че с брачната си половинка не могат да направят дете и т.н. Затова не е нужно да се чупят крака. Или посочваш вратата на този (тази) дето не цени каквото има у дома, или се замисляш дали вината не е у теб

6

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо,но най много баджанаци има в България,а аз съм на принципа че за изневяра трябва да и се чупят краката.

5

Анонимен

преди 1 година

Аз само да питам нещо: каква част от работещите хора получават такъв доход, че ако утре по някаква причина им се наложи, могат спокойно и веднага да си наемат жилище сами? И в същото време да плащат сметки и всички други разходи по живота? Ето на този въпрос като си отговорите, всичко друго става ясно. Не говорим някой да ти забранява да работиш; говорим, че дори да работиш, не можеш да си независим.

4

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде във Франция забраняват на мюсюлманки да носят бурки и други подобни, а размахват пръст на Иран, че е забранил да са без бурки?

3

Костов

преди 1 година

Престанете да демонизирате мъжете!Баланса е в основата на всичко.

2

Анонимен

преди 1 година

Винаги е имало неправда между половете и тя винаги е била в полза на жените. Ето дори в Иран, заради едно момиче целият свят скача, ако беше убито момче, никой нямаше изобщо да разбере.

1

Таня

преди 1 година

Заради американците!