19

Константин

преди 1 година

Това всъщност не е точно така. Таванът от 1.50 евро е ако домакинствата изразходват определено количество газ. Тоест трябва да пестят. Разликата се поема от правителството. Тоест сега газа тук е 4 евро, ако изразходваш 100 км³ на месец газ плащаш 1.50 всичко над това е на 4 евро. Останалото го плаща правителството на фирмата доставчик....

18

Шоп

преди 1 година

До Комунделник: скоро

17

бай ТоШо

преди 1 година

Другари и Другарки, Още малко е топло.. ГОЛЕМИОТ К... студ скоро ще дойде, е те тога си ...Друсайте кючеци за последно

16

Един...

преди 1 година

...теоретичен въпрос към аудиторията: ако аз продавам литър гориво до границата на РБ за един лев примерно, а таванът на литърът, поставен от ЕС е 3 лева, при което прекупвачът не може да го освободи от данъци и такси от държавата, за по-малко от още 2 лева и трябва да продава на загуба, дали бензиностанциите ще предлагат този продукт? Или продуктът просто ще изчезне от пазара?! Кое е по-вероятното? И дали САЩ или Саудитска Арабия ще ни продават по-евтино и постоянно, с неограничени количества?!

15

Комунделник

преди 1 година

А режим на тока, купони за хляб и 10 години чакане за Лада кога?!

14

Анонимен

преди 1 година

Невидимата ръка на пазара е добра, когато невидимо краде за теб от другите и от целия свят, но когато те хване за гушата, трябва да се отсече. Браво на бившата Холандия.

13

Анонимен

преди 1 година

Таванът означава квоти и купони. Искаме като в Африка да има пазарна, либертарианска икономика. Ники Василев ще даде съвети как да преминем на африканска пазарна икономика. Това е западен комунизъм с квоти за ток и газ и купони за ток и газ.

12

Анонимен

преди 1 година

И...Нидерландия ще има недостиг на газ и ток

11

Смешковцк

преди 1 година

Какво стана със зелената сделка?

10

Анонимен

преди 1 година

До Фалити Прав си Бойка е подписала в името на евроатлантизма сега Путин му крив, абе тиква просста.

9

Фалити

преди 1 година

1.14 s ддс. е промишления ток в понеделник плащах,ще има много фалити зимата,не се чудете защо е толкова скъпо,питайте Бойка 2019 е подписал за не регулиран пазар,айде честито,тука ни занимават с Украйна,не можело да се хвърлят пари от въртолета,на вънка може само тука не може гОРАНЧО,всяко домакинство и фирма на калпак да се дават пари,иначе зимата 100 000 души напускат държавата,,упс имали държава

8

Анонимен

преди 1 година

Ето така се помага на народа в криза а не както Русия и България правят само да се краде и нищо за народа а те частни самолети яхти имения по целият свят и пари на близки и познати се раздават а пенсионерите с 390 лв пенсия и ток 100 + лекарства 80 лв парно 250 лв. Наем. Вода хляб абе сметката е крива не крадливият политик айде да ви е честито новото старо правителство

7

бай бай

преди 1 година

а купони кога ще се въвеждат?

6

Анонимен

преди 1 година

Оправяйте се със зелените си енергиии малко, че затворихме блокове на АЕЦ Козлодуй ми сега трябва същия да субсидира комунистическите ви залитания.

5

Анонимен

преди 1 година

започва се ......

4

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с невидимата ръка на Адам Смит, която регулира свободния пазар на който е базиран капитализма? Комунисти ли станахме?

3

Анонимен

преди 1 година

Ако производителя не иска да им продаде на тези цени какво ще го заставят ли? Аз, ако отида в някой хипермаркет и им обявя таван на ените на всичко какво правим?

2

Анонимен

преди 1 година

Преди година-две Нидерландия най-много викаше за борсова цена на газа и направи най-яката газова борса в Еесовската Зона, а сега си плю в очите и въвежда абсолютно непазарен таван на цените на тока и газа.

1

пришълеца

преди 1 година

Иншала:)))