11

Ти да видиш..

преди 1 година

*** журналистиката. Вижте как е подреден словореда във второто изречение от заглавието.

10

Анонимен

преди 1 година

Нищо им няма на БСП...просто хората ги наказаха за лъжите на кака Корни за оръжията.Уж нямаше да изнасяме,а 4000 тона били изнесени.А пък Господ наказва оръжейните заводи.Все пак 80% бяхме категорично против изнасянето на оръжие.

9

пуйката

преди 1 година

Нямат влияние защото никой не ги напада,както бе по времето на СДС и както престанаха да нападат СДС след появата на Царя и СДС престана да бъде самостоятелен играч,а коалиционен партньор по волята на Бойко,така и на гях след време някой ще предложи да му станат коалиционен партньор като символ на лявата идея.А бе както новобогаташите преди век са гледали да се сватосат с някой изпаднал благородник заради титлата.

8

НИНА-ОСТАНАЛИТЕ КОЧ.

преди 1 година

КАКА НИНА И ОСТАНАЛИТЕ ВОДАЧИ КОЧОВЕ. И СЪРГЕЙ, И ПИЯНДЕТО, И МОШЕНИКА ЧЕЙНДЖАЖИЯ, И НОВОТО БЪБРИЩЕ- СЪДЕЙСКО И ПЛОВДИВСКИЯ ЧЕРВЕН БАРОН ТРЯБВА ДАБЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ БСП ОКОНЧАТЕЛНО. ВЯРНО Е, ЧЕ ГЕНЕЛАЛА БЪР......А НА КАКА НИНА ОТ....Д, НО ВСЕ ПАК ТЯ Е ПО- ГОЛЯМ МЪЖ ОТ НЕГО.

7

АЙ АЙ! ЗАЩО МЕНТИТЕ?

преди 1 година

КРИТИЦИТЕ НА КАКА НИНА СА ПРЪСТИ НА ГЕНЕРАЛА. ТЯ НАПРАВИ МНОГО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ И БЕДНИ ХОРА. НО СЕ ВИДЯ, ПРЕБРОЯВАНЕТО НЕ ГЛАСОВЕТЕ Е ПОД ВЪПРОС. ГЕНЕРАЛНАТА ИЗВАДКА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е СГРЕШЕНА С 800 000 ДУШИ. Т.Е. В НЯКОИ РАЙОНИ , ПРЕДИМНО ТЕЗИ НА ДПС И ГЕРБ, ИЗБРАНИЦИТЕ ИМ СА СЕ ИЗБИРАЛИ ОТ ПО- МАЛКО НА БРОЙ ХОРА.

6

Гошо...Тъпото

преди 1 година

К.Нинова,като председател на БСП си върши...перфектно работата. Критиките към нея,че намалявал електората са неоснователни,това не са...овце,да ги запреш в кошарата.Нинова пое тежкия кръст,да разчисти партията от клиентелисти,като Гергов,Кирил Добрев,Станишев,Миков и още една...дузина юнаци. Това е единствената социална партия в България,която защитава интересите на редовите българи и тепърва ще се възроди.

5

Анонимен

преди 1 година

Този парапетаджия, който беше в триумвирата на Радев за чистките да се скрие!

4

П.К.

преди 1 година

Този социалист добре очертава проблемите на неговата партия. Дава и доста сполучливи решения. Но, голямото НО остава за хората от управляващите и най-вече от всички като този Витанов, за да се решат кардинално. Да поживеем, да видим.

3

Да

преди 1 година

Във криза е щото не може да разделите баницата там! А имате най добрия водач във лицето на Нинова но нали подливате вода постоянно близките и съпартийци финикийските знаци ще довършат светът!!!

2

Анонимен

преди 1 година

До ЕймензисНе си прав, бспто си слугува на руското джудже сатрап от кремлин и това е открай време. Доказа го и в управляващата коалиция. Проблемът е, че на тоя клон седят много маймуни. Готови да скугуват и да предават бългаарските и европейските интереси колко щеш в момнета - ***, атака, вмрота, на янев групичката, гербаджии може би забравям някой. БСП или ще стане истинска лява партия, или ще изтече в канала - избирателите и са на възраст, а най-крайните русофили избират и гласуват друг

1

Тийн

преди 1 година

А какво е БСП?