6

Анонимен

преди 1 година

а да ....и да не забравят да искат компенсации от евросаюза

5

Анонимен

преди 1 година

гърците са шампиони - какво ли няма да измислят само и само да не работят.

4

Хубаво де

преди 1 година

-значи ще отварят таверните един час по-рано.

3

Анонимен

преди 1 година

"В Русия токът, нефтът и газът са евтини и в изобилие, парното отопление работи на макс и мъжете през зимата ще се разхождат по всички стаи на апартаментите си по потници от жега" ..................................... Забрави горещата вода. Именно горещата - с температура 70 градуса по Целзий, която тече от руските кранове по 350 дни в годината

2

Анонимен

преди 1 година

Ще затворят магазините по-рано вечер. Ще изключат уличното осветление, рекламите. Вечер и нощем ще процъфтява само престъпността. Вечер градовете ще са тъмни, студени и мъртви. А в същото това време, Русия приема най-мощната в Европа ЗАЕЦ, във федерална собственост. В Русия токът, нефтът и газът са евтини и в изобилие, парното отопление работи на макс и мъжете през зимата ще се разхождат по всички стаи на апартаментите си по потници от жега.

1

Анонимен

преди 1 година

От както 2001ва влязоха в еврозоната гърците са будна кома и даже фалираха веднъж, а сега теглят по 30 милиарда кредити на година... Малко народи запазиха достойнството си - Швеция, Великобритания, Чехия, Унгария, Дания, Полша и ние, за момента... Някои народи са безкрайно безполезни и така вегетират на гърба на други, че не заслужават нищо различно от комунизъм.