6

Здраве...

преди 1 година

Нека бог се смили нат това детенце и да бъде силно и здраво, и да служи вярно на бога.. и нашия спасител йсус Христос изворат на живота.. знам какво е чуството немога да го опиша.. не пожелавам даже и на врага си такива бедствия.. сега се радвам на сина си то е на 1 година и играе си с по големия си брат и сестра.. Благодаря на бога за това което ми даде и за чудесата в моя живот.. вечна слава на нашия спасител йсус Христос..

5

Здраве..

преди 1 година

И на моя син на 3 месеца му откриха стеснена клапа белодробна, и на третия месец го оперираха.. но една нощт преди операцията сънувах бог и питам го сега какво ще стане с моя син незнаех да ли ще оцелее.. и бог ми отговори така пази заповеди те ми и несе плаши за сина си.. същата вечер и брад ми сънува че бог му говори и казва кажи на брат си че ще пратя 2 ангела да го пазят, след това чувам от съпругата си че нейна сестра същото сънува че бог и каза ще прати ангели даго пазят.. слава на бога...

4

Анонимен

преди 1 година

Бебето от ваксинирана майка ли е?

3

Ветеринар

преди 1 година

Правени са опити за поставяне на стент в уретрата в частта на простата , но не става.Предизвиква възпаления.За аортата сега чувам.Надявам се там реакцията да е както при всеки коронарен съд.Стентовете се подобряват.

2

Laravel

преди 1 година

Тази апаратура руска ли е? Безаналогова ли е?

1

Анонимен

преди 1 година

Браво!