232

Анонимен

преди 1 година

По-просто и нагло същество от пасито няма. Тоя трябва да е в затвора за национално предателство.

231

Анонимен

преди 1 година

Аве, Бойче коги ще стане бензина левче? Май ще минеш Копейкин по лъжи, а?

230

Ей тез

преди 1 година

Са тотални езперканяци, много бели ще ни докарат, ако не ги изтрием веднъж завинаги!

229

Анонимен

преди 1 година

Плевнелиев и Паси ще водят преговори, които са приключили преди да започнат. Бат Боко е готов на всико за да направи правителство и да дари пари на спонсорите си. Че гладни, бизнеса е труден ако няма от къде да цоцкаш и си пишман бизнесмен

228

ЩЕ СЕ

преди 1 година

,,РАЖДА С ЦЕЗАРОВО СЕЧЕНИЕ,,

227

Анонимен

преди 1 година

Айде няма нужда точно ти да съдействаш.

226

Е ДЕ, Е ДЕ-СТИГА....

преди 1 година

СТИГА СЪС ***. ПО- СКОРО ТОВА Е ПИНИЗ НА АНТИСОПОСОИДИ ........ НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВА Е ХВАТКАТА? ТИКВУНЯ СЕ ОТТЕГЛЯ БЕЗ ДА ГУБИ ВЛАСТ. ОБРАЗУВА СЕ СМЕСЕНО ИЛИ ......КАКВО ДАЕ ПРАВИТЕЛСТВО. ВЗЕМАТ СЕ ПАРИТЕ ОТ ЗАПАДНЯЦИТЕ. СЛЕД ТОВА ПАРТИИТЕ УЖ НЕ СЕ РАЗБИРАТ. НОВИ ИЗБОРИ СЛЕД МЕСЕЦ- ДВА И............................ ГЕНЕРАЛА ПАК НА ВЛАСТ ЧРЕЗ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА ДА ХАРЧИ КАКТО МУ СКИМНЕ.

225

Неразбрал

преди 1 година

Изрел ли сьтавя правителство та този е преговарящ

224

Анонимен

преди 1 година

Ти кой беше, че не разбрах ?

223

ББ

преди 1 година

никога повече не бих гласувал за ДБ ако приемат офертата на тиквата опитващ се да оцелее и продължи да служи на путин!!!

222

ББ

преди 1 година

мали това малая рАсия на копейкин много си повярваха,русия ще се разпадне,до 5 месеца републиките ще го започнат...умират децата им в безсмислена война,копейкин следва пътя на болен,ндсв,марешки...служилите на сатаната свършват в...Ада костя!

221

Антисоросоид

преди 1 година

Евреина Сатана Паси като евреина Сорос гледат как да ни съсипят, ограбят както правеха по времето на Горбачов и Елцин в Русия. Евреина Луканов ни вкара в планът Ран-Ът за икономически геноцид, евреина С. Паси ни вкара в НАТО, евреина Станишев ни вкара в Евр..ейския съюз, евреина Сорос ще ни довърши ако не приемем унгарския модел. Само Орбан! Долу Сорос!

220

Анонимен

преди 1 година

Явно че сформираш козите ,гад

219

Анонимен

преди 1 година

хахахахахах, откъде го икараха пасито. Има няма и вадят няква мумия от нафталина да са посмеем. Паси почивай си бе човек, не се занимавай с глупостите на банкенсия ти квун. Само ще те използва

218

Анонимен

преди 1 година

Октопода пробутва един гей и един евреин за да може пак да съсипе България. СТИГА. Широка коалиция на отговорните партии така до зариването на ГРОБ.

217

НЯКОЙ

преди 1 година

Този явно са го избирали в едно посолство, щото той освен евроатлантизам и евроценности друго не знае.

216

Анонимен

преди 1 година

Паси ти не разбра ли, че стана за майтам на хората? Ти и ортака ти плевнята се конкуриирате за анти българи.

215

До 250

преди 1 година

Дано никога да нямаме шанс ние да си изберем и сложим правителство ,защото ще си изберем копейкин. Караме вараме се ни влече към майка русия. А тя е доста по-кръвожадна към нас от всички други (доказателство аа епоследните 100 години)

214

зико

преди 1 година

Плюете го, но Бойко го предложи. Май Бойко е за плюене. Както и на изборите не си избираме хората в листите, които се слагат от задкулисието, така и медиаторите за ново правителство ни се предлагат пак от него. Между другото е този е одрал кожата на Чарли Чаплин.

213

Моля моля ...

преди 1 година

Няма нужда да правите правителство. Произвеждайте избори. Колкото повече произвеждате, толкова по-висок БВП ще имаме.