14

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се измисли някакво постоянно решение. Паветата са поръчани още по царско време. В момента нито кариерата нито фирмата която ги произвежда съществуват. Използват се стари павета от складовете. Тези павета са ползвани по няколко пъти и много от тях вече са напукани или с неправилна форма. Това прави ремонта труден. Съшо и вече няма много останали хора със занаят "Редене на паваж"

13

Българска работа

преди 1 година

Според българските стандарти на качество крадене на пари и лошо изпълнение. Няма да се учудим ако скоро време чуем новина за умрели хора от токови удари докато са зареждали от тези колонки.

12

Модерно а може ли

преди 1 година

Да има койки и места за публичен секс в парка? За да сме по-европейски ориентирани.

11

Майстора

преди 1 година

До Маргарита - Странно че не виждате проблем в това да се наблюдават всички алеи от неизвестни хора по неясни причини! Това са огромни разходи, за които реално няма никаква причина! В парка не са извършвани престъпления от десетилетия, и да се поставят камери, наблюдаващи буквално всеки метър от алеите, е изключително странно и тревожно!

10

Кеф

преди 1 година

Сега че имат повече достъп до ваксинираните хахахаха.

9

t

преди 1 година

по-добре да оправят дупките по улиците, отколкото да купуват соларни панели, за да си зареждат хората телефоните... за Wi-Fi дори не ми се говори, пълна безсмислица, дори в чужбина като ходя от години си ползвам собствения интернет.

8

rm

преди 1 година

Това е реклама, всъщност.Всеки има на телефона си мобилна мрежа в пъти по-бърза и с по-добър сигнал отколкото тези измислени wifi точки. Това можеше да се смята за готино преди 8-10 години.

7

Анонимен

преди 1 година

Не трябваше ли да са "свободни ОТ wifi зони"? На този етап от историята, в който се опитват да ни елиминират с всякакви облъчвания и ваксини?

6

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно безсмислено

5

МВР

преди 1 година

До МаргаритаОбикаля с дълъг шлифер.

4

Анонимен

преди 1 година

Безжични канцерогени за всички от сърце! Вашата А1!

3

Маргарита

преди 1 година

До МайстораЗа да продължава да бъде спокоен и безопасен парк. Ти какво толкова тайно правиш там, та се притесняваш?

2

Анонимен

преди 1 година

Безсмислица. При тези безкрайни планове за по 19лв. месечно (айде за 19 ти е бавна скоростта, но на мен за 29.90 ми е неограничена като стар клиент) и 5g мрежа в целия град. Айде, ясно, че тази мрежа е подарък от А1 и е с рекламна цел, ама все пак...

1

Майстора

преди 1 година

Кой и защо е наредил десетки камери на всяка алея в Южния парк? Кой ги наблюдава? Кой плаща? За какво са необходими камери на всеки 20 метра в този спокоен и безопасен парк?