6

Цветаров

преди 1 година

Приятели от с.Светослав са ми разправяли как в миналото в селото им пристига за директор на училището някой си Илия Стефанов от с. Йоглав ловешко. Биел ги е където свари,карал ги е да преписват уроците по 50 пъти,един да не знае целият клас преписва. Мисля си,защо тоя не е бил в София през това време........... не ам думи.

5

Адриана

преди 1 година

Родом съм от там. Нямах търпение да завърша училище за да се махна завинаги. По-загубени хора няма никъде. Псевдо бандити от най-ниско ниво и кифли облечени за 80лв общо.

4

Анонимен

преди 1 година

В интерес на истина Силистра е доста по-жив град от доста градове с подобно и дори по-голямо население! Заведенията и кръчмите са пълни всяка вечер, ако имаше работа за младите щеше да е перфектно, но работа освен в София и Пловдив в България няма!

3

Dev

преди 1 година

То целия "град" е спрял там. Жива душа не можеш да срещнеш, останали са само пенсионери, ромеи и безперспективни хора.

2

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - заведенията са пълни, а хората работят на смени , за да има какво да се храни населението в държавата и не ходят по улиците

1

Анонимен

преди 1 година

Аз скоро бях командировка за 3 дни в Силистра и си мислех, че хора няма в този град....вечер, след 20.00 ч. няма жив човек по главната им улица.Това , че имат театър даже ме учудва:)