33

глад

преди 1 година

газ продава

32

Бай Дрън

преди 1 година

29, арабите са привилегировани и заради местоположението си. Пусто място много, възможности за развитие на слънчевия енергодобив огромни, няма логика да не го развият. Русия е на север и за да подсигури слънчевото си бъдеще се налага да държи пусти територии на юг. Ние в БГ както уж дме на най-хубавото място, нямаме място за развитие на слънчев енергодобив, дори нямаме условия за развитие на вятърна енергетика. Ееинствено ни остава еъзможността да развиваме ВЕЦ и АЕЦ, наследство от комунизма.

31

Бай Дрън

преди 1 година

То газ излиза много и от гАза ти...

30

Анонимен

преди 1 година

Газ има много по света, и по нашето море има много.

29

Анонимен

преди 1 година

Даже и арабите го разбрах, че ерата на изкопаемите горива приключва и затова сега инвестират най-вече във възобновяеми източници на енергия. В борда на директорите на всички автомобилни производители има поне по един шеих, който налива пари за развитието на електромобилите, хиперлууп и други алтернативни начини на придвижване.Силата на Русия е временна, а рашиситие не правят нищо за да си подсигурят бъдещето.

28

Анонимен

преди 1 година

25 станал 26-и? Дето чака да му се молят...

27

Зевзек

преди 1 година

Ха ха ха, скоро чакайте и промоции, два кубика на цената на един!

26

До 25

преди 1 година

Вярвай си ха ха. 158 милиарда долара свръх печалба за руснаците само за 6 месеца имат, сравнено с 2020 и 2021 г.

25

Анонимен

преди 1 година

Очаквам скоро Газпром да започнат да ни се молят и на нас да ни възстановят доставките на газ. Русия не е само Путин и много руснаци разбраха, че това изолиране от света, само ще им фалира държавата и нищо хубаво няма да им донесе.

24

Анонимен

преди 1 година

До Честито 2 - "А е ясно, че втечненият газ няма как да е по-евтин от тръбният." Айде бе ,я питай бившия премиер Про100 ,да видим дали няма как :))))

23

Мужик

преди 1 година

Как няма да възстановят доставките, трябва да се яде, иначе мужиците ше фанат паяжина на изхода.

22

Кънчо

преди 1 година

Киро факиро и асенчУ нека излязат пак да обясняват как в ЕС всички сме солидарни и единни...палячовци. Ама поне явно Италия, Австри и Унгария и др. случиха на политици, които да мислят за народите си, а не на еднодневни политици финансирани и поддържани от сащ. Сащ имат най-голям интерес тази война да продължи и си играят картите, докато ЕС "лидерите" им лазят в краката, махат с опашка и молят за кокълче

21

Анонимен

преди 1 година

Значи какво се оказа? Италия може да купува газ и това не е против правилата на ЕС но богата България не може. Да ви е...а и смо__таните политици.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Продължавай да си вярваш, това успокоявя......

19

Анонимен

преди 1 година

Аз ясно наблюдавам крах на либералния модел на енергийния пазар на Еесовската Зона.В борбата с енергийната криза Еесовската Зона ще угроби над 1 трилион евра.

18

Котарак

преди 1 година

Евроатлантиците от ЕС без руските газ и нефт сме си една голяма нула.

17

Пешо

преди 1 година

Проверете - италия има толкова много газ, че продава на съседите си. Спирането беше заради закон в австрия, който иска от русия да плати 20 милиона евро за да си прекарва газа, русия отказваше(или нямаше), но италия е помогнала. Сега ще има още да препродава

16

Анонимен

преди 1 година

ГАЗПРОМ се изрепчи и като видя приноса в хазната на държавата и сви байраците От тук нататък ще само така. И всичко докато Путин е жив. После ще почнат преговори с всички където Русия ще е в позицията на молещ. Класическа ситуация и нищо ново под слънцето

15

До12_КаквоЩеЯдеш?

преди 1 година

Ша възстановява ми, иначе кво че ядат мужиците. че ядат... Ще ядат каквото са си произвели... Вие произведохте ли нещо освен "евро" ???

14

BgPsycopath_14

преди 1 година

Ти си много интересн д.е...бил. Руснаците нямат никаква полза от "рулоните тоалетна хартия " наречена евро... Кой би се интересувал от "еврогейците"???