234

Анонимен

преди 1 година

Нито Брисов нито който и да е политик, Може да промени хората да ги възпита да им каже да четат книги да се учат да бъдат добри. Това зависи само от човека. А с прости хора неосъзнати чувстващи се базнаказани за действията които вършат да,чувство н абезнаказаност води до всичко ето се случва по улиците.Човек който не живее в Любов не може да даде на светът съответно на себе си нищо ХУБАВО! ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКИ ЗЛЕНИ Е ЕГОИЗМЪТ КАЗВА МАЙКА ТЕРЕЗА! И ПРИЧИНАТА СА ХОРАТА.ДОКАТО НЕ СЕ ПОПРАВИТЕ!!

233

истински мъж

преди 1 година

Баннкянския шебек-кредец,първо в ареста,след това ще говорим за други неща.

232

Анонимен

преди 1 година

Boko тупка топката заедно с Гешев докато престъпленията му влезнат в давност. Те това е истината за г-на Борисова

231

Анонимен

преди 1 година

Освен ДПС, абсолютно никой не иска да подкрепя ГЕРБ. Трябва ли човек да е политолог, за да ни обясни това?

230

Shark

преди 1 година

ГЕРБ, които направиха интригата и бутнаха работещо правителство, нямат място повече в управлението. Същото важи и за поДДлогата им, възраждане. Другата им поДДлога, ИТН, слаба богу не успя да се намърда!

229

Анонимен

преди 1 година

Непременно ли трябва да се състави кабинет? Ами - не! Такъв в момента е необходим не на България, а на козяк и САЩ - да доразрушат каквото е останало и да вкарат страната във война с Русия! Нали за ДаибъБългария и ПроменливитеПолу1д1оти това е най-важната стъпка, след удесетворяването на газа и продажбата на Добруджа на УСА корпорации за добив на шистов газ!

228

ИЗХОДЪТ

преди 1 година

Е всички партии в парламента,да изолират ГЕРБ и да се излъчи програмен кабинет ,без ГЕРБ

227

Анонимен

преди 1 година

С желанието на ГРОБ да управлява на всяка цена ,окончателно загроби България,такава държава вече няма.Пускайте кепенците и гасете тока,

226

Анонимен

преди 1 година

Протежетата на прокопиев всеки ден са по всички телевизии. Тези от ПП се опитват да смачкат БСП с лява политика и донякъде успяват , а тези от ДъБъ се борят с Бойко да го изхвърлят от политиката и да смачкат десния съюз Герб-СДС. Но не успяват. Прокопиев и соросуидите се опитват с тези две партии ПП и ДъБъ да окопират лявото и дясното и да си играят на демокрацийка в България

225

Анонимен

преди 1 година

Ако има нови избори и ПП ще изчезне, като ИТН.

224

Анонимен

преди 1 година

"При предварителни разговори с ПП и ДБ могат да се договорят евро-атлантически стъпки като изпращане на военна помощ на Украйна и т.н." -- евроатлантическо погубване на България.

223

Анонимен

преди 1 година

"приятелите на гербаджиите са дпс-то и абсурдните" байдънофили от "продължаваме подмяната"

222

ЛОЙКО КЮЛЧАН

преди 1 година

Мене ме интересува щкафчето,другото е афиф работа48

221

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 223 Абсолютно си прав, само че приятелите на гербаджиите са дпс-то и абсурдните путинофили от ***, катуна на славчо вече го няма :) Та каквото си посял, това ще жънеш. Нека да ги видим сега корумпетата от герб как ще управляват

220

Анонимен

преди 1 година

нагли гербаджии, първо драпаха да бутнат работещо правителство и да ни вкарат пак в предсрочни избори, сега драпат да се коалират с партиите, които плюха и мазаха. Никаква мисъл за народа само за тяхната кожа да я спасят.

219

gosh

преди 1 година

Вот на недоверие

218

гост

преди 1 година

Бойко първо трябва да отиде до Москва за да си прибере обратно кучето,което подари на Путин

217

Емо

преди 1 година

Тактиката на Герб е да направят всичко възможно да има правителство и това да се види от народа. ПП и ДБ ако искат да губят още гласове нека се дърпат.... Нека питат Слави Трифонов как се проваля партия за по-малко от година.

216

ОСТАВКА

преди 1 година

Нормално. Никой не иска да управлява с шайката от ГЕРБ. Тях ги крепят администрацията - ЛЕЛКИТЕ ЗАД ГИШЕТАТА.

215

Хека,нека

преди 1 година

На другите избори ГЕРБ ще имат над 120 депутата...