86

ОТ КОЕ ПРОСТРАНСТВО?

преди 1 година

ОТ ПОЛИТИЧЕСКОТО ТОАЛЕТНО ПРОСТРАНСТВО!!! ЗАЩОТО ПУБЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО НЯМА У НАС НЯМА - ПРОСТО ЧЕСТЕН ЧОВЕК НЕ ЩЕ ДОПУСНЕТЕ НА ПОСТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. МОЖЕ ОБАЧЕ ДА Е СИЛЕН ЧОВЕК, КОЙТО ДА ВИ СТЕГНЕ ОБРЪЧИТЕ С НЕПРЕОДОЛИМА ВЪНШНА ПОДКРЕПА КАТО АХМЕД ДОГАН (БЕЛИЯ МУСТАК СЕДИ ЗАД НЕГО). НО.... Е НЕПРИЕМЛИВО.

85

Мотото на герб

преди 1 година

Немам представа,незнам как я караме,мисли е само за кюлчета и пачки,ще ходиме до американското посолство за инструктаж,че пак мисля за кражби.

84

Анонимен

преди 1 година

Биков?!?! Тоя мислех че е умрял!! Пак започнаха да вадят от нафталина разни *** с надеждата че късопаметното племе е забравило що за стока и иСмет са. Отврат!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Дано премиерът да е момче, че ми омръзна от калинки.

82

!

преди 1 година

Единствения "безспорен" е тиквата - никой не спори, че е ***, неграмотен и нагъл.

81

Анонимен

преди 1 година

Копейкин е безспорен ! Той успя от 0% да мине пред 5 % и сега е основна политическа сила. За няколко години ! На следващите избори ще бъдат първи ! Тъпанарите в българия се над 80 % . Затова Копейкин - Премиер ! Вън България от НАТО и ЕС ! За Изходни визи и софийско жителство !

80

Анонимен

преди 1 година

Мамалев за премиер - една безспорна публична линост и всички го харесват.

79

Анонимен

преди 1 година

Нема безспорна личност - бг простащината ще завлече всеки до мизерното им ниво. Видяхме какво стана с Кирил Петков и Асен Василев. Тука просто е пълно с неандерталци.

78

Анонимен..

преди 1 година

От 16 години имам малък семеен бизнес.Никой не ме е рекетирал, тия времена безвъзратно отминаха. При Борисов всичко беше предсказуемо и спокойно и спестих пари ,които вероятно наполовина се стопиха като покупателна сила от упр. на едни мазни случайници неслучайно инсталирани на високи постове . Има една книга на К.Кеворкян за случайниците от ПП, част от която може да се прочете във в."Филтър"бр.35 и да прочетете на един умен, високо интелигентен журналист отношението му към Петков и Василев.

77

Съвет от дядо

преди 1 година

До Анонимен 89 Почакай ГЕРБ да вземат властта и тогава питай за левчето.Бързак.

76

Пенсионер

преди 1 година

Като без порна личност виждам само Борисов. Най успешния премиер. Кой друг ?

75

Баба ВАНГЯ

преди 1 година

ГЕРБ ще направят правителство когато на Биков му пораснат РОГА !

74

Анонимен

преди 1 година

Стига 12 години гербеджийски рекет над български народ. Всички трябва да се обединят срещу ГЕРБ.

73

анонимен до 83 позор

преди 1 година

Алооо, от къде чухте за "12 годишния грабеж на шайката "от пазара, от централна гара, от клюкарките пред блока или от"най-сигурните източници" -К. Нинова, Е. Йончева, отровното трио, главатарите на ПП . Десетки кухи обвинения и нито едно доказателство. И не се оправдавайте с Гешев, защото Бойко не го е назначавал , а ВСС и внимавай да не ги обвиниш и тях в подкупност, да не отидеш там дето изпращаш Борисов.

72

До позор!

преди 1 година

Никакви 12 години не са ми откраднали ГЕРБ от живота!!! Напротив, при тях България напредна. ПП загубиха времето и, още по-важното - парите на хората от некадърност и мания за величие!

71

позор!

преди 1 година

Позор ***, Цанке от "Околовръстното"! позор ***, политическа жрице, дето си станала за посмешище на цял народ, ама продължаваш да натискаш насрания си *** в "политиката"! Първото условие на истинските пронатовски и проевропейски партии е пълно разследване на 12 - годишния грабеж на народа ни от шайката ви, арест и затвор за сикаджийския престъпник, който ограби държавата и открадна 12 години от живота на българите, а ти и "Къдраваат Сю" - вън, защото сте мерзавци и лъжци!

70

Алов

преди 1 година

Предлагам Плевнелиев, секси Банова вице

69

Литмус

преди 1 година

Значи Бойко! Безспорна мутра и престъпник!

68

Важно е

преди 1 година

Да бъде бик с рога.

67

Анонимен

преди 1 година

"Не търсим подкрепа за себе си, а за това България да има проевропейско, антикризисно управление"_______Щом Паси и Чехъла ще ви водят преговорите, значи ще е антибългарски, антиевропейско и проамериканско.