78

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ предлагат обща кална баня за здраве на ГЕРБ и ДПС с останалите партии. Всички в калта и да се радват като прасета и хипопотами, че са заедно.

77

Анонимен

преди 1 година

Захариева: Избирателите ни казаха "Седнете и работете заедно" Пърдом. Грабете заедно и делете по равно! И ако може оставете нещичко и за нас!

76

Банкеръ

преди 1 година

Алооу нищо не са Ви казали избирателите.Коалиция означава подмяна на Вота.В общи линии никой освен турците няма да се коалира с Гроб.Остава Ви да подкрепите някакво правителство,което да изчегърта вашите калинки в администрацията,това никак няма да хареса на избирателите Ви.Еднокнижника никога няма да е Премиер повече.

75

Анонимен

преди 1 година

Нищо подобно не са ви казали избирателите! Ама всеки го тълкува, както му е удобно. Избирателите биха искали Герб повече да не се връща в парламента.

74

Анонимен

преди 1 година

За ГЕРБ-СДС гласуваха 634649 човека от 6602990 имащи право на глас, което е 9,6% от избирателите. Това казах избирателите - не искаме ГЕРБ-СДС.

73

:)

преди 1 година

Мнозинството от избирателите, захариева, каза, че иска нови партии. Вашите няма 10 % искат пак да крадете, останалите 30 % искат или доган да краде, или нинова или кражбите да намалеят драстично, а 60 % искат нови партии.

72

Анонимен

преди 1 година

Дали е разбрала какво са й казали тези които не гласуваха?

71

Анонимен

преди 1 година

Аз такова нещо не съм казал! Да не чуват това което искат! Долу ГЕРБ!

70

Gogo

преди 1 година

Няма по-опасна, по-срамна, по-заразна и по-смъртоносна болест за България от герберастията!!! Който наш политик влезе на разговор с банкянския диктатор става същия предател и родоотстъпник като тиквата!!! Мутрата на въжето!!! Смърт за предателите!!!

69

не разбах

преди 1 година

Чичо, кои са новите и кои старите муцуни! Все муцуни и то мърляви!

68

Чичо

преди 1 година

Не,како-хората казаха старите муцуни вън.

67

хей,

преди 1 година

избирателите ви казаха, да си гледате работата. Какви избиратели, какви пет лева? Хората ви ненавиждат и не искат вече да гласуват. За какви резултати говорите, като само една трета от България е гласувала? Едни и същи чучала. Срам и позор сте вие! Не, политици, а псевдотакива. Взехте се сериозно и разигравате цяла нация като маймуни. Само избори ще правим и грешни пари ще харчим. Стадо дерибеи. А, уж българите сме умни и будни. Един такъв не виждам. ОТВРАТ!

66

Анонимен

преди 1 година

На мен избирателите ми казаха, че няма да гласуват за ГЕРБ и това ми го казват след 2009 година всички, които познавам. Не знам откъде се пръкнаха тези 634649 гласа за мутрите.

65

Анонимен

преди 1 година

И това доживях - мутродемократите да ми казват какво бил казал народа.

64

Факт

преди 1 година

От 6602990 с право на глас, гласуваха 2601696 човека и 4001294 човека е не харесаха никого и не гласуваха. Отделно още 87634 от гласувалите директно ви казаха, че не ви искат. Голяма част от гласувалите за партия, гласуваха, за да се махне ГЕРБ, а не толкова, че харесват партията, за която са гласували.

63

Анонимен

преди 1 година

Ами, след като са Ви казали - седнете. Нещо май Ви боцка отзад, та затова няма да можете да си намерите място.

62

Анонимен

преди 1 година

Ей, колко сте умни цялата Ви партия. Как веднага разбрахте какво Вие е казал народа? До преди няколко дни друго мучахте. Ама никой не иска да говори с Вас, май? Та извадихте от нафталина комунистическото отроче Роската и другия с Трабанта.

61

Анонимен

преди 1 година

ами не са казали това , това го казвате вие над 60 процента не ви харесват , избирателния закон да се промени , в сърбия ако няма над 50 процента гласували се ходи на нови избори как ще управлявате с 9 процента от имащите право на глас

60

Кънчо

преди 1 година

До Анонимен 51ПП се свалиха сами приятелю..герб и опозицията бяха просто катализатора. Така или иначе тази вредна за страната ни колаиция щеше да падне рано или късно, защото по-безпринципна не можеше и да бъде- Комунисти с г*золизачи на Сащ...

59

Анонимен

преди 1 година

Скрийте се. 12 години благодарение на вашето управление бяхме най-бедни. Стига толкова. Спрете тия театри и лъжи. Между другото днес е вече 5 ,защо бензина не е 2 лева. Излъгахте отново, нали?