23

Анонимен

преди 1 година

Аве, доценте, каква ниша, хората са казали: "фак дъ систем".

22

ДА

преди 1 година

Ама,верно ,не мога да разбера!Да си вдигнеш г-за,да отидеш до урните и да пуснеш -Не подкрепям никого,това си е мазохизъм!Не ходи изобщо ,бе!И това са почти 4%...Е,затова печели Боко!

21

Анонимен

преди 1 година

Сенсей, пробвай 40

20

Анонимен

преди 1 година

А пък според мен, "Не подкрепям никого" при машинното гласуване, е равносилно на задраскана /невалидна бюлетина/. Някой може ли да твърди, че не е така? Невалидната хартиена бюлетина не се отчита, а бончето с надпис "Не подкрепям ..." се преразпределя. Правилното е 4% неподкрепящи от 240 прави 9,6~ 10. Ами след тези избори, депутатите трябва останат общо 230. Пък и нали сме в криза, защо да харчим за 10 депутата, повече? Ще има по-голям стимул за нови "проекти". За следващите избори - 214 деп.

19

Само да уточня:

преди 1 година

До Анонимен== Не 40%,а 60% не подкрепят никого от политическите муцуни,които се вихрят от години в обществено-политическия живот на страната ни! Резултатите са видни докъде ни докараха!!!

18

не я бива много

преди 1 година

Лесно ще се повиши избирателната активност, като процента от не гласувам за никого се махне от броя на депутатите 240-6% и тогава се раздават кресла. Но на следващите избори ще са, като зайчета от страх да не гласуват хората.

17

Анонимен

преди 1 година

Гълъб нема ли да прави партия Нема ше е Жоро Софкин

16

Анонимен

преди 1 година

На избори трябва да отиват само хората, които имат мнение по изложените "проекти". Издавате се г-да политолози-виртуози и анализатори като говорите за създаването на проекти. Тези, които не подкрепят нито едни "проект", трябва да си стоят вкъщи. Това е смисълът на гласуването - подкрепям!!! И само броят на подкрепящите трябва да формира класирането на "проектите" и броя на депутатите от всеки "проект". Иначе, това са си проекти, а не партии, стана ясно за всички.

15

Анонимен

преди 1 година

Не подкрепям никого значи друго Баси професорите

14

van zant

преди 1 година

Да кажем мощно СБОГОМ на Има такива негодници. Винаги се стига до тук когато си алчен и не цениш хората,а мислиш само за себе си.

13

Анонимен

преди 1 година

Комунистите в България убиват всички хубави неща в зародиш. И създават свои "нови" изкуствени проекти. На кого му трябва поредното разклонение на БКП... Народът ви показва, че не ви иска. Накрая ще стигне то това да има 10% гласували. И пак никой няма да вижда никакъв проблем... Явно нещата отиват към проливане на кръв в държавата.

12

Анонимен

преди 1 година

Цялата българска "демокрация" тръгна в грешна посока от самото начало и това е нормално, защото беше създадена от БКП. няма реална декомунизация, няма реална лустрация, няма реални промени. Трябва много бързо да се създаде дясна дясна антикомунистическа партия с ясна визия за бъдещето и ясни цели, ясна платформа. Бутане на всички "паметници" на червените,премахване на всички червени агенти на ДС и "партийци" от политиката, икономиката, и от всякъде.Не става с тези стари ченгета да се прави нещо.

11

Менгеле

преди 1 година

Аз ако хвана тези проектанти...

10

Анонимен

преди 1 година

Гений!А 65 процента негласували? Ако се махнат мъртвите души - 75 процента. Те всички чакат не поредния нов проект. Проект е точно казано. Чакат да се роди естествено формирование от българи сърцати, с морал, визия и жертвоготовност. Не чакат проекти. Не вярват на проекти. Не искат проекти.

9

баба мара

преди 1 година

и стефан янев е нов проект но понеже е бил далече от политиката видяхме каквихора се набутаха при него и сега е последен на избори 2023 г ще изпадне отгрупата така че нов проект с неподходящи хора не става ние сме малък народпознаваме се знаем кои какви ги е вършил през последните 30 години така чеповече самокритичност иначе не става с 39 процента изб активност кои кого епобедил

8

Хах

преди 1 година

Как 4% , процентите са 70 от имащите право на глас, ама тях не ги броят. Защото както рече проф.Киров и 5% да гласуват пак ще са легитимни и ще управляват, стига да успеят да се спазарят.Защото това, дето Буци и компания предлагат е един пазарлък. Ти на мен, аз на теб, ти пък на третия и така нататък. И така...докато вземат че се скарат и замина коалицията.....пак нови избори!

7

Край

преди 1 година

Докато мисленето за управлението на страната преминава през нови ПРОЕКТИ - управия няма да има.Демокрацията се е родила с мажоритарни избори и без тях е невъзможна. Върнете на хората възможността да избират свой представители в парламента. С проекти накрая ще стигнете до избори със СОПИ.

6

Ооо

преди 1 година

Докато партиите са инвестиционни проекти - все на това деридже ще сме !

5

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Имаш нов проект? РЕСПЕКТ.

4

Анонимен

преди 1 година

Понякога импотентността на българският интелектуален "елит" ме хвърля в потрес... Какви 4%?... 61% не гласуват... Това е признак, че българите не признават нито сега действащият политически "елит", нито "политиците", нито въобще изградената "система"... Това значи, че българите не признават въобще "държавата"... И никой никъде не го казва. И това продължава вече 2 г... И ще продължава още доста време... Без да вижда от какво е болен пациента докторът не може да лекува... При бездарни "лекари"...