101

Анонимен

преди 1 година

До 110, истински продукти си поръчвам и в София, не ми е необходимо да си точа качествено мляко "директно от кравата" , не всеки може да работи дистанционно, някой все пак трябва да извършва и физическа работа. Децата ти явно са малки, щото училища по селата няма, а другарчетата ще са им сополиви сиганета, да не говорим ако ти потрябва спешно медицинска помощ и си чао. Българинът следва зпадните тенденции ама на гол гuz , щото в немските села всичко е уредено.

100

Бай Ставри

преди 1 година

Одрахте гайката на българското село!

99

Анонимен

преди 1 година

До ФактМи заминавай.Искаш на село, ама нямаш желание.

98

Таня

преди 1 година

Заради американците!

97

Пижо

преди 1 година

Освен всички проблеми на село - липсата на болница, аптека, магазини и т.н., е и си *ганската престъпност. Селата се обезлюдиха напълно при Борисовото управление. Помните ли какво чудо беше там с етноса?! Къщите бяха обирани по 10-15 пъти, добитъкът окраден, реколтата унищожена. Помните ли убийствата, изнасилванията на бабите? Селата се обезлюдиха и етноса се изнесе към градовете и Европа. В момента, в който българите започнат да се връщат на село, и тъмните ще се завърнат!

96

Стоян

преди 1 година

Един приятел беше взел баба си да живее в тях, за да я наглежда и тя искаше да се върне на село. После умря и сега не знам дали още иска.

95

до 115

преди 1 година

По принцип мисленето на нискоинтелигентния си е такова. У нас такива с лопата да ги ринеш. Имаш ли не е от ум, а от престъпление. Не им обръщай внимание, живей си живота. И ние с жена ми имаме хубави нови автомобили и водим високотехнологичен луксозен начин на живот и нас ни подпитват какво и що работим, а сме обикновени служители в чужди компании и имаме малък консултантски бизнес за облачни решения.

94

Анонимен

преди 1 година

Хора, на село е рай. Родени сме с жена ми в центъра на София. Имаме разкошни имоти там- кои наследствени, кои- ние си купихме. Просто зарязахме всичко и отидохме на 25км от града. Истинско мляко за 1.50 литъра топло, топло от кравата с 2 пръста каймак, а киселото става убиец. Истинско телешко и свинско месце. Истински зеленчуци и плодове. Да се чудиш сладко ли да правиш, пресни ли да ядеш, сокове ли, туршии ли. Работим си дистанционно, децата се радват, гледаме си кефа.

93

Анонимен

преди 1 година

До мдам 98 - ами направете ги де! Аз ли да ви ги направя??

92

Не мога да се върна

преди 1 година

защото не съм живяла на село. Но бих искала да се спася там. За съжаление около мен няма други ентусиасти. И всички ме плашат с братята роми, които ще ме пребият, разкостят и подпалят, за да е бляскав краят ми.

91

във селата

преди 1 година

трябва да се обезпаразити защото всичко извън двора а и във него бързо ще изчезне ..

90

Факт

преди 1 година

Аз искам на село...щот таз селяния в София ми идва в повече

89

Анонимен

преди 1 година

Ами като БКП изкуствено издърпа хората от селата и така направи, че в селата да има САМО земеделие, коео се срина през 90те, а днес го караме само на пшеница и зърно, че евтинко и лесно се взима субсидийка ... как да е?

88

Анонимен

преди 1 година

Индустриализацията е създала градовете като силен притегателен център. В момента обаче тече обратният процес - индустрията спира.

87

ТОЗИ ПРОГРЕС

преди 1 година

Е започнал в средата на 20 век. Я оди бери лайка. След 50-60 до 85 ГОД. България стана 9 мил и половина. Гонеше 10 МИЛИОНА. ТОЯ нещо се е объркал. След 98 г. Всичко отиде по дяволите. Прогони ха и уморих народа. И за наша сметка много станаха милионери а БИБИ и приближени Милиардери.

86

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че в града скоро няма да има нито храна, нито вода. Финансовите плюсове на града ще изчезнат закономерно с инфлацията, а безработицата причинена от фалити, ще доведе до създаването на огромни гладни маси, които ще създадат небивала престъпност и насилие. Вероятно ще има обособени райони в всичко необходимо, но те ще са като анклави за малцина богоизбрани.

85

Анонимен

преди 1 година

От началото на пандемията купих няколко къщи на село. Съседът ми е известен лекар, малко по-надолу един от съседите е полицай. Останалите съседи също са хора с умения и за разлика от живота в блок, всички се познаваме и си помагаме.

84

Анонимен

преди 1 година

Умните хора от известно време се преселват в селата защото само там имат шанс да оцелеят при тежките събития, които идват,

83

Анонимен

преди 1 година

обезлюдяват заради антибългарски политики или липсата на такива въобще, продажни ***

82

@@@

преди 1 година

Вилата ми е на точно 2 км от апаратамента и съм ходил там тая година 5 пъти, 3 от тях за да забера майка ми.Не ходя защото децата не искат да седят там, не че намен не ми харесва, искам да кажа че селския имот е ок за хора без деца които разполагат със свободното си време.З тия с хейта да спомена че единия е на 14 а другия е на 6 и двамата изкарват там не повече от 5 часа макс, а има всичко тв , нет, баня и прочие :), ама им ги няма другарите...