61

Enzo

преди 1 година

*** либерален сайт. Нали Баце копуваше гласове. Ко стана а? Байдън ще ви направи правителство. И на другите изборен ще е така.

60

Анонимен

преди 1 година

Баце гледай да направиш правителство защото на другите избори може да излеземe да гласуваме и няма да си първа политическа а може и да си трета при положение че излезнаха всички гербаджии за да те подкрепат ние не сме излезнали какъв хаос създаде свали правителство и сега не може да управляваш ***

59

Анонимен

преди 1 година

Защо свалиха правителството при положение че не може да управлява

58

Жълтопаветни

преди 1 година

Майданци, тука ли сте! Разбрахте, че ако не спретнете мръсните ала КГБ компромати никога няма да видите власт (и пари), а идваха еврофондове, План за възстановяване (с договорени от Бойко на макс средства) и зажадняхте. Съсипахте държавата ***! Също като Украйна...

57

Лъжи

преди 1 година

Не може да управлява сам и затова се прави,че търси диалог.Много добронамерен стана.

56

Главанак

преди 1 година

Тъпо Бойко,много тъпо. Просто много тъпо.Никой няма да ти се хване на номера.А той е-отклонявяне на удара.Всеки що годе мислещ индивид го знае.Крайно време е да разбереш- освен членовете на ОПГ Никой няма да те подкрепи!Който те подкрепи,изгаря.Класически пример-Слави!юТака че прави си правителство и си управлявайки!

55

Ника

преди 1 година

Слушах "видната"представителка на Борисов. Намерението да се даде оръжие за Зеленски е хвърляне на България във война.Защо не попитате колко от избирателите на ГЕРБ го искат?Тук не става въпрос за русофили/русофоби ,а за мъдрост.Срещу войната може да се реагира НЕ само с война.

54

Колко

преди 1 година

*** трябва да си, за да повярваш за кюлчетата! Човекът докато го е нямало, някой си е влязъл в "хотелската" му стая, подхвърлил е едни предмети и тъй то. Даже не си е направил труда да спази аранжировката на случайните предмети в стаята - тоест влизал си е повече от веднъж. Този някой си е можело и да убие Бойко и то така, че да прилича примерно на инфаркт! Това си беше предупреждение от мафията към Бойко, че нито НСО, нито Господ ще го спаси, ако кукловодите решат!

53

Уйо

преди 1 година

Трябва да сложиш професионалисти като мене :)

52

Дьорд Шорош

преди 1 година

Без одобрението на Запада (т.е. мен) никакво правителство не може да се състави!

51

Анонимен

преди 1 година

Тия да не ни се бъркат. ПП+БСП и още няколко могат сформират стабилен кабинет.

50

Анонимен

преди 1 година

Кирчо като ги канеше на дебат гробаджийте демонстративно напускаха.Късно е либе за китка.

49

Боко с кюлчетата

преди 1 година

Не разбрах на Тоя от Банкя кои са му "ЕКСПЕРТИТЕ". Тоя не разбра ли,че докато не отиде там където му е мястото, държавата винаги ще е в това Блато. Същият Тоя, който Биеше Хората под колоните на Министерския съвет,а той седеше горе и потъркваше ръце !!!

48

Не знаем

преди 1 година

Въпроса е дали фигуранта управлява или друг кръг позабравени мутри в изгнание като г-н Божков и компания.

47

УРА ЗА НОВОТО УПР...

преди 1 година

"От западните медии обясняват, че при неуспех на Борисов да състави правителство, държавният глава ще връчи мандат на други две групи в парламента, които нямат шанс за правителство и страната ОТИВА КЪМ НОВИ ИЗБОРИ". МИ ТО И *** РАЗБИРА, ЧЕ ТАКАВА Е ИГРАТА. ГЕНЕРАЛА ДА УПРАВЛЯВА НЕПРЕКЪСНАТО.

46

Жанна Петрова

преди 1 година

Защо от Европа не видяха протестите срещу Тиквата а сега се обаждат?

45

Анонимен

преди 1 година

...кога Петков и Василев станаха крадци? Не можеш да ми сравняваш 6 месеца управление с 12 год пладнешки обир на бб

44

Идиота

преди 1 година

Абе тука сте само да не кажа какви вижте горе как съм се кръстил вие не виждате ли че светът се разпада та само тръбите борисов та борисов а другите крадци като кирил петков като асенчо какво става с тях мижитурки... Гледате си само под носа в този форум кораба потъва а вие продължавате да говорите за борисов ...само той ви е виновен за държавата ....е това е българина исус христос да ви слезе тука да стане министър-председател пак ще го разпънете и ще го обесите

43

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС изхарчиха няколко милиарда от откраднатите стотици милиарди, за да свалят правителството на ПП и да спечелят изборите, но резултата е мижав - само 632 хиляди гласа при над 6,6 милиона имащи право на глас.

42

Западът ЗАПАДА !

преди 1 година

Борисов и Заев - АУТ !