104

Анонимен

преди 1 година

Ко ше праа не знам! Аз потребявам по 0,01 кила на ден. Това са цели 3 стотинки дневно. Направо фалирах. Сериозно.

103

Анонимен

преди 1 година

Ракиджок се прави от плодове ,а не от захар !Но,тези плодове ,трябва някой да ги отгледа !Само,да пръцкаме по пейките и да шляпане карти -не става !

102

Чичо

преди 1 година

Нали на захарта и казват,,бялата смърт,,Така,че вдигайте цената на 10лв.Това ще е полезно най-вече за здравето на децата.

101

Анонимен

преди 1 година

Тя и без това е вредна.. хем по-малко ще ни се развалят зъбите :) - икономия. Сол като има, може и с по-малко захар да се живее

100

От Вселената

преди 1 година

Кой са всеядните животни на земята, които ядат всичко? Кокошките, Свинете и Човека.

99

От Вселената

преди 1 година

Първият хляб който е направен от нашите деди е от еднозърнест лимец. Вторият хляб е от двузърнест лимец. Сегашният хляб е направен от видоизмененото генетично от изкуствени торове на лимеца - жито. В това житно зърно няма нищо полезно и усвоявано от организма и служи само и само за правене на Хляб с който да правиш Тлъстина и да заприличаш на ***!

98

От Вселената

преди 1 година

Защо конете и магаретата не са тлъсти? Бягат, бягат и ядат трева! Защо Лъвовете, Пантерите, Вълците, Лисиците не са тлъсти? Бягат, Бягат и ядат месо!.... Защо Свинята в планината не е тлъста? Понеже се храни с натурални естествени храни! Защо Свинята отглеждана от човека е ТЛЪСТА? Понеже Човека я ХРАНИ със ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ! Защо Човека е Тлъст като ***? Понеже в магазините е пълно със ЗАХАРНИ ПРОДУКТИ - Торти, Сладкиши, Корабийки, Хлябове, Кифли, Сладолед, Локум, Лукчета, Бомбони, Шоколади!

97

Анонимен

преди 1 година

С една дума спекула.

96

Тлъстия Мунчо

преди 1 година

Завиждам на слънцеядите в Индия,искам и аз да съм като тях,без да работя,без да ям и да ме грее безплатно слънцето.

95

От Вселената

преди 1 година

Само погледнете по улиците какви затлъстели шкембета ходят! То оставете това, ами и какви затлъстели деца по училищата? И всичките тези тлъсти викат, че нямали пари и биле постоянно гладни!... Ами как няма да сте гладни след като ЯДЕТЕ САМО ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ ЗА ДА ХРАНИТЕ БАКТЕРИЯТА - КАНДИДАТА В ЧЕРВАТА СИ? Яжте ЗАХАР, поддържайте КАНДИДАТА, ЧЕРВЕИТЕ В ЧЕРВАТА и най-големият пapa3итoлoг ДОКТОРА!

94

Анонимен

преди 1 година

20 лева да стане! Захарта е едно от най-вредните неща в света, а зависимостта, която създава е по-силна от към кокаина!

93

От Вселената

преди 1 година

Докторите казват, че човек се нуждаел от енергия и тази енергия я вземал, чрез изгаряне на ЗАХАР!!!! Когато бягаме, когато тренираме, когато работим физически труд тялото ни изгаря мазнина, тлъстина, но и затова когато ядеме тлъсто месо нашето тяло не затлъстява, а има готова за труд енергия. Всяко ЗАХАРНО изделие, изядено се превръща в тлъстина в организма и се наслагва под кожата, около черния дроб, далака и хората се разболяват. И докторите пляскат с ръце!!! "Ние сме победители!!!"

92

От Вселената

преди 1 година

Истинаската Бира е до 4% алкохол. Истинското Вино е от 7 до 11% алкохол. Бирата която е с над 4% алкохол е правена с допълнително додаване на алкохол правен от захар. Същото е и с виното - ако виното е с алкохол над 11%, това означава, че са му додавали алкохол правен от захар.

91

Гост

преди 1 година

Захарта е единствения продукт на Земята от който човешкия организъм няма никаква нужда .НИКАКВА! Е, за производство на вино и ракия не говорим,то и от тях също няма нужда за да си жив, но това е друга тема.В България спекулата във всяка една сфера на живота на българина се вихри още от 1989 год.и няма никакъв шанс някога да изчезне или поне да намалее драстично.

90

Реалист

преди 1 година

Спекулантите винаги са били на мода в България. Това е поредното доказателство. Обяснението, че вдигнали цената на тока и газта и затова захарта станала с 80% по-скъпа не върви. Другарите - капиталисти да измислят нова опорка.

89

Българин от Ирландия

преди 1 година

Ей чобани Волен Сидеров ви каза какво трябва да направим за да заживеем с достойнство и добри доходи ама вие си избрахте мутрата Бойко , ами плащайте по скъпа храна и от западна Европа тогава !

88

Един Българин

преди 1 година

До 107 Да, а у нас проблемът е борчето от Микре, което трябва да издържа цска-София, Чавдар Етрополе, Литекс или каквото се казва там вече. Понеже колкото и пари да налива нещата не вървят продава захарта на високи цени за да има за "отбора"...

87

Баба Гицка

преди 1 година

Бойкот на малките магазинчета,внос от чужбина,лов на промоции и пазаруване наедро в хипермаркетите.Няма да е а тяхното

86

Нафталин

преди 1 година

Не се притеснявайте - бензинът отново ще е по-скъп съвсем скоро. Арабюхите се разбраха с Путин да намалят добива на петрол.

85

Анонимен

преди 1 година

Всичкото това поскъпване на стоки, услуги и финансов капитал се държи единствено и само на алчноста на притежаващите тези блага. След като видяха какви пари се крадат при ковид паниката и как цяло едно човечество буквално се свлече в краката на една шайка уp0ди то всички останали занимаващи се с бизнес да не би да са по - прости от тях, че да не искат да направят едни бълзи милиони и милиарди?!Каруцата вече е тръгнала по нанадолнището и нищо не може да я спре освен край на наклона или катастрофа