190

Анонимен

преди 1 година

Eвтина пропаганда е това с изтеглянето. :)))) Из сводките съобщават за прегрупиране, изместване на отбранителната линия и уплътняване на отбраната, както и показват сумати и жертви от страна на укрите.

189

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши....

188

Щирлиц

преди 1 година

Къде са въпросните "официални руски карти"?

187

poskitt

преди 1 година

Не знам какво контранастъпление правят украйнците, ама Путин обяви мобилизация. Войната няма да свърши скоро. Или Путин ще прати сериозни покдрепления или ще използва тактическо ядрено оръжие. Времето ще покаже и само от Путин зависи, а вие си драпайте езиците. Той няма да се откаже толкова лесно. Навярно на повечето от вас вече е станало ясно, че целта на руснаците не била тотална война и завладяване на цяла Украйна. Целта е друга и времето ще покаже каква е била.

186

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 214Викаш, Путин е решил да използва тактическо ядрено оръжие и за това си изтегля хората?Ами добре ама нали подписа указ за присъединяване на окупираните територии?Значи ще ползва ядрено оръжие на собствена територия.Тоя е много проС ей!

185

И почвам да бегам

преди 1 година

Руснаците послушаха Зеленски. Все пак човекът им каза да бягат и те наистина бягат.

184

Щирлиц

преди 1 година

До пуйката....В прехвалената ти демокрация,ти е отредена роля на пушечно месо.Ако си мислиш,че на запада му дрем.е за собственото население,просто не си в час-справка кръвожадния Чърчил и хилядите избити при залива Сувла.

183

Анонимен

преди 1 година

Дано да греша, но ако Путин е решил да използва тактически ядрени оръжия ще си изтегли рязко хората.

182

Анонимен

преди 1 година

къде са тия руски карти да ги видим.Май нещо послъгвате,съвсем други неща стават на Украина

181

Анонимен

преди 1 година

пуйката то не било ни Бахмут ни Артюмовска ами било ДЕВЕТОТО нпревземане на селцето Пески впро4ем ПАК неуспешно ... голям резил са рашките

180

пуйката

преди 1 година

АЙде започва шампионска лига.Първо ще гледам как Залцбург ще разклати червените домати на Динамо,а после Реал на Донецк.Война и утре ще има.

179

пуйката

преди 1 година

209 искаш да кажеш,че руснаците са влезли в Артьомовка,защото украинците го наричат Бахмут.Да не се шегуваш,нали сега украинците настъпват,а не руснаците.Рано е още за смяна,нямат свежи войски,а украинците могат да ги сменят.След месец най-рано може и да стане,но по-вероятно напролет.След 10 дни вече само магарета ще могат да минават през полята,а магарета там няма.

178

пуйката

преди 1 година

Главното от европейската цивилизация го няма нито в Украйна нито в Русия.И при тях както в Китай правата на личността са подчинени на правото на държавата.Личността при тях е само винт от държавната машина,заменяем.

177

пуйката

преди 1 година

Като гледам са болшнство вярващите в победата на Украйна.Е,няма как да стане при положение,че ако бе така то отдавна САЩ да са унищожили Русия,но и на тях не им е по силите.Путин колкото и да се стреми да спечели украинците при това положение ще не ще ще вкара войски.Всеки друг войник би си хвърлил кепето при такова ръководство дето те оставя да се биеш един срещу пет при положение,че може спокойно да е обратното съотношение,но така са възпитани от малки - "да търпят всичко в името на Родината".

176

von Newmann

преди 1 година

До Анонимен -- отвори сайтовете на съветските гъзетници, де. Ако не можеш да четеш па руский, ще ти помогнем с квалитетен превод на български. Loool

175

Анонимен

преди 1 година

Добре че ние се отървахме от сибирската империйка завинаги ! Трябва непременно да пазим кло-уна ко-пей-кин - да ни напомня какво ни чака ако не внимаваме и джу-джето дойде да ни де-на-ци-фи-ци-ра .

174

Анонимен

преди 1 година

Трудно е за руснаците да се бият,когато държавното им ръководство играе за отсрещната страна.Путин е съюзник на глобалистите,нарочно вкара Русия във война,която ръководи по такъв начин,че Русия да я загуби

173

Анонимен

преди 1 година

Къде са тези руски карти да ги видим

172

Анонимен

преди 1 година

НАСЕЛЕНИЕТО НА МАКЕДОНИЯ ТАКА ПОСРЕЩАШЕ И БЪЛГАРСКАТА И СРЪБСКАТА АРМИЯ. ПОДЛИЗУРКОВЦИ КОЛКОТО ЩЕШ.

171

Анонимен

преди 1 година

Боби може да каже на другарите. Сбъркахме тавариши ! Вижте как населението посреща армията на Украйна. Нека се приберем където ни е мястото докато имаме все още изход за мир. Имаме 1/8 от сушата на планетата с най-много богатства. Нека да си я работи и да е за цяла русия вместо за 200 олигарса близки до властите :) Ето това трябва да направите :)