14

Анонимен

преди 1 година

Прокурватурата чакате да се намеси. Там са добри, но на креватна гимнастика.

13

Анонимен

преди 1 година

Този Демерджиев не е ли същия, където му изтече вабър чата, където се говори как са му платили за да прави някакви пушилки и той се обясняваше, как това не можело да стане,защото сега са заети с други пушилки? И защо не е в затвора?

12

Всичко е до ченгетат

преди 1 година

Защо ръбате съдии и прокурори,като МВР не събира доказателства,не следва НПК,покрива свои хора и прочие...От ченгетата зависи дали ще се осъди един човек.Нека направят всичко по процедура пък да видим.

11

Анонимен

преди 1 година

На мързеливата и корумпирана прокуратура не вярвам.

10

Анонимен

преди 1 година

Минете да пием по кафе на центъра

9

Анонимен

преди 1 година

Абе тихите де се загубихте бе хора един не виждам по алеята вече

8

Царят е гол

преди 1 година

Къщичката ни е изгнила, сладури. До основи. Сами трябва да си я изчистим. Не се напъвайте с алабалистики в коментарите. Бъдете честни пред съвестта си и признайте.

7

Анонимен

преди 1 година

Бензина и нафтата паднаха ли на по1.50 вече? Делянчо и Бокото какво казват по въпроса?

6

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем какво става, когато прокуратурата се докопа до някой затънал яко, но с доста пари, дори и да става дума за дело с обществен интерес. Прокуратурата в България е място за правене на бизнес.

5

Само

преди 1 година

Да кажа, че държавата може да си позволи да плати тези обезщетения. Както и тези на всички други престъпници. Не е толкоз бедна, че да не плати сто хиляди или десет хиляди. Та.....мачкайте престъпността, а после не е проблем да се плати на Джендерастите от ЕСПЧ. По-добре да се платят жълти стотинки, но отрепките да са в затвора.

4

Демерджиев

преди 1 година

Е теъп и пеост човечец, който трябва да си скъса дипломата, ако изобщо има такава. Долнопробен "юрист" от най-глупавите. Нямам повече коментари. Колегията го е оценила.

3

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че смъртта на полицаите от бягащи престъпници мигранти и наркозависими е на принципа "с техните камъни, та по тяхната градина". Системното бездействие и корупция доведе като рикошет страдание и на тези, които системно са пропускали да бъдат строги и да изискват спазване на закона. Лошото е, че покрай влажните съчки изгаря и сухото, но пък е доста поучително и дано изтрезняващо. Вършете си работата всички, че после и вие и близките ви ще паднете в кюпа под гумите на тия, дето пропускате

2

?!?

преди 1 година

МВР можеше да го задържи за 24 часа,. Талъв е закона. Защо не са го направили- страх или бездействие? Като са знаели чо тоя мазен пщот ГЕРБ е агитирал незаконно. Срамно поведение пт тоя, но не очаквам нещо можещо от тия на Радев.

1

Анонимен

преди 1 година

Оня наркодилър -убиец с Поршето за кого ли е карал пратката?Много станаха бе...ако не правеха чат чат убийства никога нямаше да разберем за тях!Сигурно и тоя го водят "защитен свидетел" на гешефтурата и никой не смее да го закача и чак МВР го пази като другите!