11

анонимен

преди 1 година

Този едър и дебел мъж е куче на каишка на Нинова.

10

Случаен минувач

преди 1 година

Има я пресконференцията на Нинова в нета, можете да я видите, ако ви издържат нервите, гледайте я. Тази жена е едно невероятно гyйнo. Журналистите я питат - след такъм срамен резултат няма ли да подадете оставка, под 10 процента сте, пети сте, и Възраждане ви изпревари. Тя обаче едно си знае - не, имаме същите резултати, както на предните избори, оставка няма да дам! Няма да направя удоволствие на тези в партията, които ме мразят!

9

Анонимен

преди 1 година

Защо се е намесила прокуратурата? Аз бих попитал как така за наркопласьорите, проститутките, далавераджиите и стотиците други наболели проблеми не се намесва? Отговорът е лесен - Гешефта почувства, че му е широко около врата, защото менторът му Тиквата е на път да вземе властта. Съответно, захвана се да терори политическите противници на ментора му.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Анджък!

7

ПроСоТо

преди 1 година

човека говори съвсем спокойно и логично...Ей такова трябва да бъде поведението на всеки "политик"...За съжаление,повечето мераклии за власт по нищо не се различават от хамалския стандарт на каруцарите..За техен късмет обаче,подивялата част от "народонаселението" харесва и се възхищава на псувнитеиобидите..

6

Дякона

преди 1 година

Има ли някой от БСП-то, който не е за прокурор !? Просто реторичен въпрос ;D

5

Анонимен

преди 1 година

Абе тия пак се държат като победители. Също като дб.

4

Xa-xa

преди 1 година

Тоя много е папкал и слушкал. Чак не го събира костюмчето. Да му купи Нинова по-голямо. Не е толкова скъпо. От три сандъка снаряди комисионната стигат да го премени

3

Анонимен

преди 1 година

След престъпленията на Нинова, те първа ще прави тегели и ще я разнищва прокуратурата. Като я подпукат за комисионните от оръжието ще отслабне с 40 кг за месец.

2

Анонимен

преди 1 година

Дори всички да напуснат БСП, Корни ще остане..

1

Анонимен

преди 1 година

Нинова, махай се!