11

ХОРА пак ви казвам

преди 1 година

МВР Е ОПГ! Криминална полиция са мафия ЗДРАСТИ!!!

10

Анонимен

преди 1 година

А какви са били полицаите,че са напуснали мястото на инцидента щом не са си изпълнили задълженията на мястото на катастрофата 1.да сигнализират за органите по аварии и катастрофи за тежкото произшествие за необходимата техника и медицинска БП 2.да регистрират случая как органи на КАТ-ДАИ към РДВР на МВР при Обл.АСлужба,Окр.АС,Общ.АС,Район.АС,Съд.АС,Трансп.АС по съответстващо административно разделение,НСО,Жандармерия,ДС за съставяне на протокол на произшествието на место с опис акт на случилото.

9

?!?

преди 1 година

МВР защо не го задържа? Та да се види тяхното отношение към проблемите им .МВР има право на 24 часа арест , ако техни служители са престъпници е редно да са първи. Преди да искат някой друг да ом е виновен. Срам и лъжи от тея човек на Радев. От Русофилите само лъжи и демагогия

8

Анонимен

преди 1 година

Този специалист, колкото направи в министерството на правосъдието като зам.-министър, толкова ще направи и като министър на вътрешните работи. И на него в главата му е задържането за 24 часа като PR, а после не мисли какво ще прави. Голям спец.

7

Анонимен

преди 1 година

Този, за да се оправдае и да нападне прокуратурата, поддържа версията на убиеца.

6

Анонимен

преди 1 година

6то е най-корумпираното районно в София. Всяка сутрин правят кордони прасчо пеефски да ходи на работа. Поне 5 патрулки го пазят по кръстовищата. Отделно пазят и наркодилърите все едно са златни кокошки. Трябва до един на бесилото и да се назначат 100% нови хора. Иначе няма спасение.

5

Пловдив

преди 1 година

За съжаление,това е наследството от Боковото управление,низки хора,без морал,без достойнство,без самосъзнание,отрeпки.А с този в Шумен,същата работа,бил роднина на "TESY", жалки хора,и продължават да не гласуват голяма част от хората.

4

Анонимен

преди 1 година

Ойй, милинките те. Затова ли кака Сия - Пръскачката два дни след това отричаше за полицейски чадър над Любенов. Ами правилно чадърът е бил и прокурорски

3

Анонимен

преди 1 година

Нека обобщим..... Така значи за два месеца имаме чалга полицайка която мъкне стълби на семерджиев, имаме полицаи които цял час гонят и не могат да спрат рейс с джихадисти, а сега имаме полицаи дето си играят на бързи и яростни и после напускат местопроизшествието.... Та да попитам защо ни е такава полиция?!?! За да ги хрантутим да се пенсионират млади ли?!?

2

Анонимен

преди 1 година

КАСКЕТА УБИВА ФРЕНСКИ ГРАЖДАНИН

1

Анонимен

преди 1 година

И тя е част от мафията. Съществена част.