11

анонимен

преди 1 година

Цялата идеология на това министерство е там да работят хора, нямащи нужда от заплати, чеда на бивши дипломати, презадоволени от мандати. Ще е интересна една справка, колко от кадровиците там са потомствени. Идеята на ниските заплати е именно министерството да бъде недостъпно за обикновени млади хора без връзки и пари. Икономическата схема излиза когато и чедата тръгнат по мандатите и блажат от командировъчните. Щом са лоши условиоята дали има незаети места за мандати зад граница?

10

Анонимен

преди 1 година

Намалете им бройката на половина. Тогава разговор за повишаване на заплати. Хрантутници

9

Анонимен

преди 1 година

Гладни ,боси и окъсани ходят,но не напускат,ще се стопят и изгаснат на работното си място.

8

А

преди 1 година

Мнооого паpazит, мноогооо нещо. Колко струва издръжката на посолствата по света барабар с намърдалите се там пияяявици за неголямата БГ, ммм?

7

Бьлгарин

преди 1 година

Искам - 10 хиляди заплата , иначе сьм в стачка - киро и кокор да работят вместо мен

6

Българин

преди 1 година

Разпускаи МВнР, разпускаи държавата и без това сме в анархия с 240 " народни" хрантутници и крадци. Оставете хората да притежават оръжие и да го ползват при неизбежна самозащита и да живеем в истинска демокрация. Демокрацията в Америка позволява да притежават оръжие и не отрича да пазят имотите си с него искам и аз демокрация в американски вид. Искам ДПС да ми гарантира демокрация и право да притежавам свободно оръжие и да го ползвам при самозащита. Искам равноправие и пушката ще ми го гарантира

5

Анонимен

преди 1 година

Кирово наследство - безпаричие, стачки, кризи

4

Възмутен

преди 1 година

Направо да слагат кофаря на вратата и да се пръждосват тез безполезници!На полето работа мнооогооо...и то за 5% от техните заплати!

3

А,ташеее

преди 1 година

То затова се избиват да отиват на работа в МВнР и да назначават шуранайки защото било видите ли зле?

2

Анонимен

преди 1 година

Сега ще обвинят Москва, че си отмъщава за изгонените дипломати. От Кремъл са им намалили заплатите.

1

Анонимен

преди 1 година

Е, то колко да взимаш, ако само пишеш "Да живее САЩ". В МВнР няма нито един независим. Всичко е слуги и си взимат парите от посолствата на чужди държави.