28

Jas

преди 1 година

Лукашенко е руска марионетксу, която ще съществува и ще владее само е единствено докато Путин е жив и във властта. И на него вече се му вари водата в казана. Те двамата се постараха да "оправят" конституциите в страните си, за да могат да управляват доживотно = Хитлер, Муамар Кадафи, Ким Чен Ун, Саддам Хусеин, аяатолах Хумейни и подобни. Трима от тези вече отдавна торят цветята, останалите чакат на опашката. Бог забавя, но не забравя!

27

Анонимен

преди 1 година

До анонимен Коварните... си абсолютно си прав. Ще си загубят държавата САЩ и Китай ще ги поробят !!!

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. ЕС не знам дали се напъва , но от гласувалите за гроб и мравояд явно са укри.

25

Анонимен

преди 1 година

България подкрепя Путин, колкото и ЕС да се напъва да е обратното.

24

Off topic

преди 1 година

Тази вечер гледах би би си и ми направи особено неприятно впечатление как всички в предаването говорят за Русия неуважително. Не съм експерт по международни отношения, но не мисля, че това ще донесе нещо добро за международните отношения. И даже напротив. С този наратив западняците сами пълнят кошницата си с отровно гъби, които после ще ядат сами. В този ред на мисли, не очаквам скоро да има мир за Украйна. Дано да греша

23

Анонимен

преди 1 година

Прав в лукавия. Дойде време разделно. Например ако потопиш някого или нещо ще си платиш. Идва момента на абонамента.

22

Анонимен

преди 1 година

НПО да ми плати и мога да си трая поне. Но да плащат на едни а ние да подкрепяме все едно сме глупави. Платените да ви подкрепят. Взеха цели 2% . Не заслужават и цент...

21

Бацка

преди 1 година

По-добре да си диктатор, отколкото гей!

20

Анонимен

преди 1 година

Този с хитлеровите мустаци играе много коварна роля.

19

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко като вижда как не вървят работите на Путин на моменти треска го тресе. Нещо се е сгърчил на тази снимка. Сигурно се жалва за капана в който сам се е вкарал. Ама е късно.

18

Белорусите в Украйна

преди 1 година

Са поне цял полк - полка КалиновскиИ след като с украинците, разкарат ***, ще потърсят сметка и на Колхозника

17

Анонимен

преди 1 година

Не може да му се вярва. Беларус е протекторат на Русия!

16

Анонимен

преди 1 година

Коварните англосаксонци трябва да бъдат спрени! Надеждата бе Русия. Само че, от ден на ден ми става ясно, че това ако и да не е невъзможно, в този момент е почти невъзможно. Или, Русия е неравностоен противник на НАТО - за сега!!! Путин е уплашен, и русия ако и да не капитулира, ще яде здрав бой. Путин трябва час по-скоро да го сменят и да дойде човек смел и решителен, за да излязат с чест от тази война. Русия като загуби и Китай ще кротува. За сега Русия се проваля, донякъде заради Путин!

15

Анонимен

преди 1 година

Вместо да благодари на господин Путин, че е катоцар той говори с недомлъвки.

14

Анонимен

преди 1 година

Арсенал избиват и нашите.

13

666

преди 1 година

Ухааа, и война какво означава бе примитив такъв???Пудриш си носа с перце ли?ТОЙ всичко вижда, дано 😈 да е подгрял добре казана!

12

Анонимен

преди 1 година

И кво ако е славянска Русия? А доказаха че са финландци!

11

пуйката

преди 1 година

Паднат ли управляващите в Киев,всички дето се бият ще ревнат в един глад Запада е виновен и тогава ще трябва да спасяват Полша,Литва и Латвия и поради това е прав Зеленски,че бранят Запада.В Украйна от 40 милиона 24 са руснаци,а в Литва и Латвия са поне 40% от населението.Поради това и Путин не може да пипа по-твърдо,а армията му е обучена за съвременен бой,а не за селски без тактическо ядрено оръжие и и с разрушителна сила обикновени оръжия и на моменти са трагични.

10

Анонимен

преди 1 година

Ама парадокс! Воюваме ама не убиваме! Правилно ли разбрах?

9

Адмирации

преди 1 година

Голяма грешка на Лукашенко! Той трябва да помогне на братска Русия, за превземане на Киев, от там щеше да получи териториални облаги!