4

Избирател

преди 1 година

Стана ясно, че на тези избори са гласували само 1/3 от българите. Добре ! Значи в Парламента трябва да влязат : 240 : 3 = 80 дупетата ! Това е 1/3 от полагащите се 240 дупетата. САМО 80 дупетата, мъдурковци! Толкова сме избрали. Точка .

3

Далай Лама

преди 1 година

Да не се хабят от ЦИК - правителство няма да има ! С "новия" беззъб, слаб, посредствен Борисов не се водят никакви преговори и няма да го понасят повече! Свърши ерата ГЕРБ - днес Борисов си направи сепуко насред България като започна хвалби за Пинокио, Гнома, Нинова, Паси..... Е. дойде краят на ГЕРБ ! Нали затова бяха протевстите. Хайде сега яжте маркуча на Про100 Киро и Кокорчо ! Вече ви го подадоха, мъдуристи и ще квичите докато ви влиза яко ! Честито !

2

Анонимен

преди 1 година

Но от участието на населението в тези избори изчислено на 25,5%,което е 1/4 от списъчното население представено за участие що значи,че трябва да се преизчислят броя на мандатите и депутатите за всяка една партия класирала се за участие за 48 НС понеже още от времето след Съединението с/у 1 мандат на 1 депутат е било определено съответно бройка на населението 30000 чов. за които депутата с мандата си ще отговаря и ще бъде застъпник на интересите на народа от населението представляваващо района.

1

Watch млн Ню

преди 1 година

Ако към Бойко и доганчо се включът ДБ ще направят парламент( да не забравяме че в началото герб и дб са били в едно) .