320

Щом 70%

преди 1 година

От нас не знаят какво да правят при ядрен удар тогава значи че в раша 99,9% не знаят:))

319

моника бонева

преди 1 година

И на мен на моменти,също не ми се вярва!Иска ми се като се събудя да се окаже, че е било страшен сън ,но се случва реално и става по ожесточено.Отричането на реалността не променя нищо, само губим ценно време да се подготвим за каквото предстои. Не би ни интересувало ако живехме на Марс!Или поне в Австралия която е достатъчно далече от театъра на военни действия. Даже за употреба на конвенционално оръжие сме до епицентъра на събитията.Като пеленачета сме безпомощни,неодготвени и ни приспиват.

318

PL

преди 1 година

Използвайки ядрено оръжие Путин добре знае че ще премине границата от другата страна на която вече нито той нито неговите приближени няма да са в безопасност чисто физически. Да не говорим че използвайки ядрен арсенал обрича както себе си така и държавата си на омраза от 99%от човечеството а едва и някой който и да е може да си позволи такъв лукс.Тованяма нито ще промени хода на нещата в негов аполза а вероятно ще е и пагубно за самата руска фед:)

317

моника бонева

преди 1 година

Хората не разпознават нито военната ,нито политическа риторика.Какво означава едно или друго действие. Нямат подготовка,затова и реагират безхаберно, даже с недоверие. Светът беше свикнал с хайлаф и безгрижие, няколко поколения. Сега им е трудно да разберат ,какво се случва. Това може да се окаже фатално при лош развой на събитията. Липсата на подготовка,полезни знания и умения как да действат. Питайте у дома близките си, знаят ли как да се предпазят при ядрен взрив?70% не знаят, може и повече

316

моника бонева

преди 1 година

Нямам съмнения, че всичко това е реалност. Тая слаби надежди,че няма да се употреби ядрено оръжие,ала те бързо се тобят.Не се мобилизира армия и не се размества военна техника без причина.Войната тече с пълна сила ще се проточи не е краткосрочен конфликт!За сега е локален,но дали за дълго?Мнозина не вярваха и в ковид-19 шокирани отричаха да има такъв вирус.Сега реагирап по същият начин. Не разчитат сигнали,нямат и подготовка.Първоначално се прави демонстрация на сила,после се употребява и тя!

315

РL

преди 1 година

Нормално е когато губи войната руssия да шантажират света с такива покази. Ядрен влак, подводници с апокалиптични торпеда, лазери и тем подобни разрушителни оръжия. Истината обаче е че армията им е пред колапс и се чудят как да плашат света с цел най малко печелене на време за превъоръжаване и попълване на фронт линия с ново пушечно месо.Инерцията която от известно време обаче има укр армия е необратима:)

314

Пикая на Русия

преди 1 година

Таварищи Русия е това: Готови на ядрена атака и не им пука че след това дори и да се превзели нещо то ще бъде необитаемо....

313

Варненец

преди 1 година

Четох една статия от 2015 година още, че Путин се плаши да не свърши като Кадафи. Ами натам отиват работите, много приказки, много лаене от тоя дребосък, но сам знае, че ако се хванат само САЩ, без да говорим за Европа, е свършил за нула време, барабар с цялата му псевдо империя.

312

преди 1 година

Добре де, аз се чудя ако използват ядрено оръжие в тези области и ги завземат - какво ще правят после с тях? Ще се превърнат в пустеещи земи.За какво освобождение говорят,когато се готвят да стрелят по тези които освобождаватс ядрено оръжие? Нали уж освобождават нещо

311

Анонимен

преди 1 година

Тези западни из..роди само си търсят белята, като дърпат дявола за опашката.

310

БЪЛГАРИН

преди 1 година

РУСКИТЕ ФАШИСТИ РАЗБИТИ ПО ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ.ХАРКОВ,ЛУГАНСК И ХЕРСОН!СЛАВА НА УКРАИНЦИТЕ,ЧЕ СИ ЗАЩИТИХА ЗЕМЯТА!

309

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега осемте плюса на Оффф ми кажете каква е причината да му сложите тия осем плюса и каква е граматическата ми грешка, защото няма такава но вие поощрявате клеветата !

308

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво има но са вредни и фалшиви. Тези които ги натрапиха както и вируса са убийци. Ами убийствата по пътищата. Ами другите умишлено създадени болести от които хората не се лекуват

307

Анонимен

преди 1 година

В тестовете за ковид има така нарения тритон 100 разрушаващ и променящ днк,графен и микроорганизъм трипанозома крузи!

306

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

305

Анонимен

преди 1 година

До Русия пак ще спаси - Аааа пак не си си учил урока по история :) США са тези които спасиха 2 пъти Европа. Втория път направо си спасиха руската пиндирация. Ако не вярваш питай боби или просто си научи урока по история :) После ела да кажеш нещо умно.

304

Анонимен

преди 1 година

До toti: Аз също съм срещу фашагите , ама ти си много зле. Пиян ли си ?!

303

toti

преди 1 година

САтелитите на НАТО следят всяка стъпка и зная какви ги върши ***,но чакат само да наруши договора за използване ядрени саоражения и ще ги ликвидира преди да са излезли от силузите!!1

302

Анонимен

преди 1 година

вероятна демонстрация на готовността на Путин да използва ядрени оръжия може да дойде във Вашингтон или Лондон. А може и в "редакцията" на Днес.

301

Анонимен

преди 1 година

С два % подкрепа платените къде сте тръгнали. Баста.