43

спаси софия

преди 1 година

ДАНО СОФИЯ ДА ФАЛИРА!

42

Jony

преди 1 година

Тоя коняр пак ли изпълзя? На Али Баба винаги нещо му пречи😂

41

Хахахахахаха

преди 1 година

На кофти ракета и космоса й е крив!

40

Бай Благой

преди 1 година

Ковид Варварина пак се обажда. *** цяла Витошка със скапаните си навеси и аквариуми, обаче понеже имат тежки зависимости от ГЕРБ дрънкат простотии в публичното пространство.

39

Анонимен

преди 1 година

Конан от Али експрес пак се хвърли да защитава яростно Фандъкова

38

ПП СЪСИПВА БГ....

преди 1 година

ЗАТОВА СА СЪЗДАДЕНИ ТЕЗИ ОТ.РЕП.КИ.......ЕМИГРАНТИЕНИЧАРИ.....

37

Така като гледам

преди 1 година

Голямо драпане за кметският пост на този п-с Бонев.

36

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Предлагам заведенията от Витошка да се изместят в Дружба 2, а на тяхно място да се направят детски градини.

35

Копейката

преди 1 година

Чувствам как Бонеето като стане кмет ще гледаме скоро багери да бутат заведения на Витошка.

34

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Бонев е Слави Трифонов на ГЕРБ if you know what I mean... Висша театрална игра има там и не само, разни други нежни заигравки има.

33

читател

преди 1 година

Няма какво да си играеме,а да поискаме забрана на "Спаси София" докато не се изясни статута и правомощията,а също да стане ясно това политическа организация ли е или гражданско сдружение с не политически цели.

32

Анонимен

преди 1 година

Туризмът в София не е шепа кръчми и магазинчета... *** народ - слаба държава!

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "То всеки е наясно пак вие с какви политически пристрастия сте! Вместо да сте в една посока със Спаси София за оправянето на този град един път завинаги, вие си дърпате към тъмното, грозното, за под масата нещата." ------------- трябва ли да напомням, че маугли настояваше за СЕРТИФИКАТИ ЗА ВСИЧКИ... че даже излизаха и да протестират по повода. Отделно, че задължиха и персонала си да се натрови. Да не забравяме и, че маугли оре оня змей от гроб.

30

Край

преди 1 година

Общината прави и не. Обаче хората са тотални мърльовци. Как пък за цял живот не събраха пари да си боядисат кооперациите. Мазилката пада по главите им и по тротоарите. Как пък една кофа за смет не видях затворана с капака. До кофите дограма с пироните нагоре изхвърлена и тоалетни чинии. Фандъкова е виновна за това, че не вади кочана с глобите ами мяуче по телевизора за още мандати.

29

ндйфк

преди 1 година

Сигурен съм, че труистите четат на български фейса на Спаси София...

28

Трън

преди 1 година

КовидВарварина сега за това ли взе да рИве?

27

Анонимен

преди 1 година

Хахаха айде гроб задействаха маугли.. и това няма нищо общо с ремонта на ремонта на ремонта на жълтите павета wink wink. Не че и сму...и СФ не са групичка .... която постоянно настоява всички да минем на пеееали.. такова де - колилета и тротинетки ама в случая са прави. Ремонта на ремонта на ремонта е позната схема, а бул. Витоша се е превърнал в пълна клооооа...ка от заведенията, на които гроб са позволили да превземат цялата улица. А туризмът в СФ е отдавна ала слънчака - евтини алкохол и жени

26

Йок Фандък

преди 1 година

Бързо реагират отбора на фандъка.

25

Анонимен

преди 1 година

То всеки е наясно пак вие с какви политически пристрастия сте! Вместо да сте в една посока със Спаси София за оправянето на този град един път завинаги, вие си дърпате към тъмното, грозното, за под масата нещата.

24

Rim

преди 1 година

Отношението на софиянци си личи по външният вид на наследствените им имоти - всичко е сиво, пред разпад, мръсни и неподдържани сгради, дворовете им зарити в плевели и ***. И после имат претенции към селяните и ремонтите с публични средства, а в същото време не си мръдват пръста да си оправят кочините, за които сами са си виновни.